Vi är alla skyldiga 2019 en ursäkt… 

Vem hade någonsin kunnat föreställa sig detta? På nyårsafton stod jag och skålade med mina kollegor här på Club KINO, och hade en riktigt bra känsla i kroppen av år 2020. Det var dags att vända blad, och här är vi nu, skyldiga år 2019 en ursäkt…För utmaningar står vi alla inför, det är Nya tider. Ständigt kommer nya direktiv och restriktioner att förhålla sig till, både som privatperson och företag. I veckan bestämdes det att barhäng förbjuds, att restauranger endast får ha bordsservering, vilket innebär att de flesta nattklubbar stänger ned. From söndag den 29/3 tillåts ett maxantal på 50 personer vistas i samma lokal när det gäller tillställningar.

Hur gör vi på Club KINO?

Regeringen råder nu starkt  att inte lämna storstäderna, att hålla sig hemma i påsk och framförallt vara restriktiv med större umgängen. Hur gör vi på Club KINO? Vad gäller för oss som klubb och för er som gäster?

Vi är inte en jättestor klubb och har nästintill aldrig 50 personer på plats samtidigt. Eller, visst kan vi ha mycket gäster över en natt men det är fördelat på de tio timmarna vi har öppet.  Vi har därför i nuläget  satt som direktiv att låta 25 personer vistas i vår lokal samtidigt. Detta för att kunna erbjuda sittplatser där alla våra  gäster ska kunna hålla ett visst avstånd sins emellan. (Bord finns mellan varje stol runt scenen). Vi håller oss hela tiden uppdaterade om råd från folkhälsomyndigheten och är glada så länge vi kan fortsätta att hålla öppet, då vi märker att våra gäster vill besöka oss! Nya tider som råder oss att hålla oss för oss själva innebär inte att vi vill det! Men det krävs av oss som företag att våra utökade städrutiner sitter,  att vi är generösa med alcogel och förstås att vi som personal stannar hemma om vi känner av minsta tecken av förkylning. Detta gäller också er som gäster!

Nya tider 

Inatt ställde vi om klockan till sommartid, och det blir härligt ljusare på kvällarna! Nya tider väntar, kanske inte som vi hade tänkt oss denna vår då alla stora sportevenemang, konserter, mässor, elitlopp och mycket, mycket mer, nu är inställt. Därför är vi såklart riktigt glada att än så länge kunna  fortsätta ha öppet, låta er njuta av det vi återigen är bäst på! Live striptease! Vi ger er möjlighet att släppa allt annat för en stund och låta er underhållas av våra fantastiskt sexiga tjejer! Snart är påsken här och det är också tiden våra tjejer älskar att klä ut sig till små sexigt lättklädda  Bunnies! Spana in Lexie i hennes sexiga outfits från ett inlägg hon skrev 2018! 🙂

Så varmt välkomna till oss! En söndag som måndag eller fredag! Alla dagar håller vi öppet för er 21:00-07:00! 🙂

Puss Kenzie 

Lexie och Pamela ställde upp när jag ville ta bilder inatt! 🙂 Hur sexiga är dom inte? <3 <3 <3