JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR MED SKOLAN OCH HAR SOMMARLOV! Äntligen kan jag njuta till fullo! Gud vad jag har längtat ska ni veta! Senaste tre dygnen har varit ett helvete, jag jobbade om nätterna och skrev hemtenta varje ledig stund, på jobbet, på tåget, vaknat tidigare…ja ni! Nu är det sommar på riktigt och jag kan njuta av allt som den har att erbjuda! 

njuta till fullo

Njuta till fullo

På torsdag som kommer har vi personalfest! Alltså jag har längtat som satan! Har beställt två klänningar som kommer imorgon bitti, hoppas att de passar, annars får det bli något från garderoben hemma! Ni anar inte hur kul det är att festa med våra tjejer ! Jag går ut väldigt väldigt sällan, men Kino festen den missar jag ALDRIG! Där snackar vi om att njuta till fullo! Finns faktiskt inte ett bättre gäng än mina kollegor att fördriva tiden med!

njuta till fullo

Jag har varit helt inne i min värld upptagen och stressad så jag har inte hunnit med bilder. Snacka om att finisarna Bella och Luna var snälla nog att helt utan att jag har frågat fixat det åt mig! Ursnygga bilder tog de också! Tappar hakan av hur vackra tjejer jag har som kollegor! 

Sommaren

Vad har ni för planer i sommar? Ska ni vara hemma i Sverige eller bokat in någon resa utomlands? Jag skulle så gärna vilja resa i sommar men tror inte att det blir aktuellt, så jag får njuta till fullo av allt som Stockholm har att erbjuda! I sommar vill jag vara super social, träna massor, nå min toppform som är så nära! Jag vill träffa mina vänner oftare, de flesta har inte sett röken av mig på ett väldigt bra tag! Jag vill gå på massa dejter och lära känna massa nytt folk! 

njuta till fullo

Inatt är sista passet innan långledighet! Jag är tillbaka på fredag! Ni får ha en underbar vecka! Glöm inte att titta förbi klubben och njuta till fullo!

Kyss Lex