Semestrarna börjar smyga sig på och imorgon ska det tydligen bli riktigt sommarväder! Hoppas kunna ta mig ned till vattnet på min lediga dag för att få lite färg och njuta av den svenska sommaren!

Semester innebär för många att de flyr stan  – medan andra faktiskt njuter av vad  Stockholm har att erbjuda! Stockholm är omgivet av vatten och har man inte möjlighet att ta sig ut i skärgården så finns det så mycket härliga restauranger med uteserveringar precis vid vattnet! Helt fantastiskt att avnjuta en flaska svalkade rosé, kanske lite skaldjur och ett trevligt sällskap i kvällssolen!

När vi längtar efter sommaren här på Club KINO så badar vi jacuzzi! En varm bubblande pool där man kan få det riktigt trevligt tillsammans med någon av våra tjejer! I särklass det bästa sättet att avsluta en kväll på anser jag! Man blir så där härligt skönt omhändertagen, alldeles mjuk i kroppen när varenda muskel slappnar av…Glöm  allt annat utanför och tillåt dig själv en stund av lyx!

När jag är utomlands tillsammans med en man älskar jag nätterna mer än något annat! När man varit ute en hel kväll och kommer tillbaka till hotellet och det är helt knäpptyst. Klockan har börjat närma sig morgontimmarna men än har inte solen gått upp och vi är helt ensamma. Att tyst hoppa ned i den svala poolen, medvetna att vem som helst kan komma när som helt…Helt nakna, det är kallt men tankarna är så upptagna av att jag måste ha honom just där och då så att allt annat försvinner. Jag fullkomligt älskar spänningen!

Längtar du efter den riktiga sommaren precis som vi? Kom hit och gör mig och mina kollegor sällskap! Sommaren är kort så kom hit ikväll så ska vi visa hur vi gör När vi längtar efter sommaren! 

Pussar! Kenzie