Vi håller öppet 

Lagom till när mörkret faller allt mer, när man trodde att det inte kunde bli värre, så nås vi utav nyheterna att restauranger och krogar får hålla öppet till kl 22.00 från och med imorgon, fredag. Nästa tisdag införs restriktioner om att ha som mest 8 pers i en lokal/tillställning. Mycket funderingar, många gäster  undrar om vi ändrar våra öppettider eller om vi överhuvud taget kommer att kunna hålla öppet?

Vi kommer inte att stänga.  Vi räknas inte som en ”vanlig nattklubb” och kan därför hålla öppet även nattetid. Skulle våra öppettider justeras så kommer ni att få information på vår hemsida. Än vet vi inte hur nästa vecka kommer att bli, vi har det betydligt lugnare under veckodagarna och kommer att få ta dag för dag till att börja med. Givetvis måste vi noggrant följa de restriktionerna som är och då gäller regeln om att låta åtta gäster vistas i våra lokaler samtidigt. Så länge vi erbjuder underhållning.

 

När mörkret faller

När mörkret faller

Det är annorlunda och utmanande tider för alla! När mörkret faller är vi alla i behov utav något som får oss på andra tankar, en möjlighet att fly vardagen! December är den månad vi vet med oss att många har julbord inbokat och längtan efter något härligt avslut en sådan afton brukar vara att besöka oss på Club KINO! 🙂 Till att börja med kommer många julbord att avbokas, om inte annat tidigareläggas. Men, längtan efter något mer efteråt kommer att finnas kvar! Begäret efter sexiga tjejer, dans, glamour, spänning och njutning! Så visst kommer möjligheten att finnas! Givetvis kommer vi har svårt att ta in en större grupp, eller flera sällskap samtidigt. Som jag skrev tidigare tittar vi på alternativ hur vi ska kunna göra det bästa utav situationen! Tyvärr vet jag inte mer i skrivandets stund…

När mörkret faller

Det blir annorlunda, men vi stänger inte!

Snart går vi in i december vilket innebär årets sista månad. Jag som älskar december! Julmusiken, all julpyntning och advent. Våra fantastiskt sexiga tjejer iklädda härligt sexiga outfits i rött! 🙂 Men jag är också medveten om att När mörkret faller, i all denna förberedelse inför jul är det andra som känner sig än mer ensamma, som vare sig har familj eller någon att fira med. Denna jul blir annorlunda, och jag hoppas  att vi kommer kunna erbjuda er en skön känsla i form av smaskiga fantasier, bilder och annat! 😉 Vi stänger inte! Vi räknar med att vi tar oss igenom dessa veckor, det kommer att bli annorlunda, men vi kommer att göra vårat yttersta för att ni ska ha möjlighet att fortsätta besöka oss! 🙂 Och givetvis räknar vi med att hålla öppet över både jul och nyår!

Varmt välkomna till oss på Club KINO!

Puss kenzie 

När mörkret faller

I detta inlägg fick ni njuta utav Rose i Fifty shades of pink! 😉 Oemotståndlig och alltid populär bland våra gäster! Ni kommer aldrig att ha en tråkig stund med henne, helt rätt tjej för att ge er lite ljusglimtar i mörkret! 😉