Något att se fram emot?

Hej babes…hade ni en trevlig Alla Hjärtans dag? Kanske var du en av dem som besökte oss denna söndag?

Snart är det söndag igen men nu…Äntligen fredag! Som jag älskar fredagar- något speciellt med denna dag- känslan av något bra- för många innebär det snart helg och ledighet- men även om man som jag, kanske ofta jobbar någon av dagarna under helgen så spelar det  ingen roll. Känslan är densamma!

För mig är det viktigt att alltid ha något att se fram emot – Enligt forskning så talar den för att de som har något att se fram emot ofta mår bättre och är lyckligare! Tänka sig 😉 Det kan i mitt fall handla om små ting….

Fredagar innebär exempelvis  alltid att jag tar min tid  till träningen, där jag avslutar med en stund i bastun -lägger en inpackning i håret och en ansiktsmask.  Har jag tur är jag ensam där inne…ensam för att ha tid att låta mina händer hitta ned och smeka mig själv- tanken av det närsomhelst kan komma in någon gör det ännu mer spännande och det tar inte lång tid innan jag kommer…Tänk om män och kvinnor kunde basta tillsammans på gymet… 😉 

Efteråt tar jag gärna en liten shoppingtur – helst för inköp av nya sexiga små underkläder – det här är A och O för en kvinna att alltid ha på sig! Vare sig man går hemma eller ska iväg- sexiga underkläder får mig att känna mig sexig och kvinnlig! Och att sedan få nöjet att se en mans blick när jag klär av mig framför honom…mmm…oslagbart! 

Har Du Något att se fram emot i helgen?

Det kan handla om ett möte med någon jag inte träffat på länge…jag har satt vinet på kylning, tänder ljus i hela lägenheten, sätter på skön musik i bakgrunden…så redo för en het kväll och natt 😉

Har Du något att se fram emot? Om inte så hoppas jag att du tänker boka in ett besök hos oss i helgen! Tro mig- Du kommer  inte bli besviken- massor sköna damer som gör allt för att fånga din uppmärksamhet! I små sexiga underkläder intar se scenen, krälar på golvet, leker på stängerna – klär av sig tills endast små string döljer den mest intima delen….och tja….kom så får du se 😉 

Ebba är ju en av våra tjejer som är otroligt populär hos männen…har du träffat henne? 

Puss och se till att göra något spännande av helgen!

Kenzie

Något att se fram emot?