Årets första månad

Då lämnar vi Januari bakom oss, årets första månad. Visst är det fantastiskt ändå att vi i princip haft samma väder sedan i september? 😉 Skönt att slippa snön! Nu kan vi se fram emot våren och sommarn, för jag tycker ändå att denna månad gick otroligt fort! Har ni hunnit med några sexiga möten än? Sköna sexdejter? Mycket vill ha mer finns det ett uttryck som heter vilket jag döpt detta inlägg till. För nu har vi fått lite försmak av vad detta år ska ge oss. Ofta när vi suktar efter något under en längre tid tar det inte länge innan vi vänjer oss och genast törstar efter mer…

Mycket vill ha mer

Mycket vill ha mer, eller svårt att nöja sig?… När man fått smaka på något och inte kan få nog. Om det sedan handlar om en chokladkaka, sex eller annat så har vi alla någon gång känt hur gärna vi vill ha ännu mer av något som tilltalar oss. Nöjd kan man bli för en stund, när man är mätt, men har något varit riktigt bra, eller gott, ja då kommer sinnena väckas till liv snart igen.

Jag älskar att fantisera om en man! Heta sexmöten och härliga dejter, när man har fått suktat efter någon ett bra tag, smakat på hans läppar och känt hans händer på ens kropp…Första gången man har sex, när båda har längtat otåligt. Kemi, begär, åtrå. Hur stillar man egentligen ett begär någon väcker hos en? När man får det man så länge velat ha, och man bara vill ha mer?

Man ska vilja ha mer

Mycket vill ha mer tror jag många gäster  kan känna efter man besökt oss för första gången! Första intrycket när man stiger in genom entrén, musiken och alla halvnakna flickor man snabbt omges utav. Danserna på scen som fascinerar, det självklara i hur öppet och lättsamt det faktiskt är att besöka en strippklubb i  Stockholm 2020. Det ska vara enkelt, spännande och erotiskt på samma gång. Man ska längta tillbaka. Man ska vilja ha mer.

Våra tjejer är helt fantastiska! De kommer att få dig att vilja komma tillbaka och besöka oss igen. Med glimten i ögat, olika ådrar, utseenden och sätt att charma är det omöjligt att inte hitta någon som faller dig i smaken! Kanske har du en eller fler favoriter? Man kan alltid skriva på vår chatt i början på kvällen för att se om just hon jobbar! 🙂

Denna gång fick jag äran att fota underbara Valeria! Alltid med ett leende på läpparna ! Vår egen Beyonce! 😉