Kommer du ihåg din första avsugning? Jag kommer definitivt ihåg min. Man skulle kunna tro att jag debuterade tidigt med sex men sanningen är att jag var hela 15 år innan jag ens vågade ta en snopp i munnen. Inte ens lite petting skedde innan min 15-årsdag.

Jag var som sagt 15 år och hade en pojkvän som var några år äldre och mycket mer erfaren. Han hade vid ett flertal tillfällen försökt få mig i säng men jag var alldeles för blyg och oskuldsfull. Sex kändes pinsamt och jag hade svårt att visa mig naken (väldig ironiskt med tanke på vad jag jobbar med nu)

Den här speciella kvällen då oralsexet inträffade var vi på bio och i den varma och mörka biosalongen lade han min hand på sin penis, utanpå sina byxor och jag kände hur det bultade och växte där under. Han fick till ett riktigt mega-stånd. Jag vågade inte ens dra bort handen. Jag bara satt där med röda kinder och kände blodet pulsera i hans lem. Jag kunde definitivt inte koncentrera mig på filmen.

Då filmen var slut gick vi hem till honom då han bodde ensam i en liten studentlägenhet. Väl inne började han kyssa mig och fingra på mina bröstvårtor. Han hade aldrig gjort det innan och eftersom det var så skönt och pirrade i trosorna lät jag honom hållas. Han frågade om jag ville testa att suga av honom och först sa jag nej men så tog jag mod till mig och sa ja. Någon gång måste ju vara den första. Det var ett trevande försök, till en början. Jag hade ju absolut ingen aning om hur man skulle göra. Jag tog honom i munnen men lät hans penis bara ligga där. Jag varken sög eller slickade. Han började guida mig och bad mig att först spotta på den och sedan börja suga på den. Han visade hur jag skulle suga på ollonet och massera pungen samtidigt. Hur jag skulle runka samtidigt som jag sög. Efter ett tag fattade jag galoppen och märkte hur mycket jag gillade det. Hur jag njöt av att se honom njuta och höra honom stöna…

Hur var din första avsugning?

 

min första avsugning

XOXO

Sandy