Min första anala upplevelse – något jag aldrig kommer att glömma. Jag var bara 14 år men hade länge experimenterat med dildos, klitorisvibratorer och andra sexleksaker. Jag hade dock ännu inte vågat stoppa upp något där bak. Det handlade inte om att jag inte var nyfiken, för det var jag. Jag kunde låsa in mig på mitt rum hela kvällarna för att onanera och titta på porr. Det blev nästan maniskt. Jag sökte hela tiden efter nya sätt att njuta. Ville ha starkare orgasmer.

En kväll hade jag fått tag på en så kallad anal-kedja. En kedja i gummi med små kulor på. Hela kedjan ska föras upp i analen och sedan, när man är nära orgasm ska den dras ut. Jag smorde in den med glidmedel och förde sakta upp den i min trånga tonårsanal. Det kändes både skönt, lite förbjudet och gjorde lite ont. Men på ett skönt sätt. hela upplevelsen var så porrig att jag nästan blev helt yr.

Jag satte på en av mina favorit-porrfilmer (jag älskar den fortfarande, den får mig alltid att komma) och jag började att smeka min söta lilla mus. Jag kunde hela tiden känna kedjan i rumpan och det gjorde mig bara ännu mer upphetsad. Jag låg på sidan i min säng och onanerade för fullt när min brors kompis (som förmodligen hade stått och tjuvkikat) kom in och började smeka sig utanpå byxorna. Nu blev jag verkligen kåt och särade på benen och lät honom se hela härligheten. När jag kände att jag var nära särade jag på skinkorna och visade honom hur han skulle göra och precis i ögonblicket så drog han ut kedjan och JÖSSES vilken orgasm. Hela jag skakade. Min brors vän såg ut som om han skulle spricka så jag förde hans stånd till min mus och lät honom sätta på mig.

Min första anala upplevelse – hur var din?

 

min första anala upplevelse

XOXO

Sandy