Hej älsklingar, Sandy heter jag och jobbar här på Club Kino. Från och med nu kommer ni att kunna följa mina äventyr här på klubben och jag har inga problem med att dela med min av mina allra snuskigaste sådana.

Jag är 24 år och har jobbat på klubben i 3 år och jag älskar det. Älskar alla er män som besöker oss och jag älskar att se allas kåta blickar när jag dansar. Jag tänder på uppmärksamheten och är alltid våt i trosan när jag strippar. Det brukar vara lite svårt att få den lilla stringtrosan att sitta kvar när den är så våt. 

Igår natt hade jag ett av mina sexigaste äventyr här på Kino. En väldigt stilig man i 40-års åldern satt ensam i en fåtölj i ett hörn och han kunde inte hålla sig från att smeka sig själv utanpå byxorna när jag dansade. Efter att jag avslutat min show satte jag mig, svettig och varm, i hans knä och han viskade att han ville ha mig. Kände hans stånd mot mina skinkor. Sagt och gjort så begav vi oss till ett av rummen. Rummet har en stor rund säng med mjuka filtar och han la sig på sängen och bad mig dansa av mig kläderna för honom. Jag gav honom ett glas skumpa och kysste honom i nacken och sa: allt för dig älskling. 

Jag såg hur hans kuk blev hårdare allt eftersom jag fick av mig underkäderna och jag bad honom runka för mig. Jag älskar att se en man tillfredställa sig själv. Nu var jag så kåt att fittan bultade hårt och hela trosan var våt. Jag ville slita av mig stringen och sätta mig på hans ansikte och få hans tunga instoppad i mig. Djupt. 

Vi tillbringade resten av natten i poolen där han runkade tills han kom och därefter mös vi och pratade om allt möjligt och jag har nog aldrig sett ett sådant leende som han hade på läpparna, när han framåt småtimmarna hoppade in i en taxi och åkte hem. 

 

XOXO

Sandy