Jag fullkomligt älskar att se män som strippar! Inte bara en professionell manligt strippa utan en partner som är upphetsad, med fullt stånd och kanske iklädd boxershorts och ett vitt linne. Casual men ack så sexig!

En man som bjuder på sig själv och ger mig den slags njutning jag får av en sådan show, det är en karl för mig det! Jag älskar att ligga i en säng och smeka mig själv medan han sakta men säkert tar av sig plagg för plagg. Hur han långsamt smeker av sig kläderna och hela tiden har ögonkontakt med mig.

Gärna till någon lugn och porrig låt vi båda går igång på. Musik får en att slappna av och leva sig in mer i situationen och inte tänka på vad det är man faktiskt gör. Man rycks med av de lugna tonerna och kroppen tycks röra sig av sig själv och stämningen blir erotisk! Så, om du vill strippa för din partner – var noga med att välja rätt musik! Jag lovar att det underlättar i fall du skulle vara rädd för att känna dig obekväm.

män som strippar

Män som strippar.

 

Skulle du våga strippa för en partner, eller en tillfällig sexpartner? Det kanske är lättare att göra det inför någon du inte har en seriös relation till, så testa! Jag tror att rädslan över att känna sig fånig är obefogad. Jag tror faktiskt att många kvinnor skulle uppskatta en sådan show! Det är ju hur hett som helst! Det behöver inte vara inövat eller planerat utan kör en spontanare. Beordra henne/honom att sätta sig eller lägga sig ner och göra det skönt för sig själv medan du sakta tar av dig kläderna. Smek dig själv samtidigt. Smek utanpå kalsongerna och låt henne se hur din lem växer under tyget. Jag skulle kalla det världens bästa förspel!

XOXO

Sandy