Lustfyllda möten! 

Om ni läst Lexies senaste inlägg Ett Club Kino fenomen så berättar hon om några möten med gäster som besökte klubben sist hon jobbade. Lustfyllda möten! Timmar som spenderas nere i något utav våra privatrum eller i jacuzzi,  timmar  som inte bara innebär naket i praktiken, utan som helt enkelt blir väldigt intimt då man lär känna personen på ett plan man kanske inte skulle göra på en bar mitt i stan, eller ens med någon man håller av (!)  Många utav våra återkommande gäster har sin favorit tjej (eller flera), någon man spenderat många lustfylla timmar med, kanske berättat om sina innersta tankar eller fantasier. Kanske till och med haft möjligheten att uppleva en fantasi, kanske är det just därför man kommer hit. Kvinnan i fantasierna. Hon som aldrig dömer. Som kommer ta emot dig med öppna armar varje gång du kommer hit.

Ett behov att känna trygghet

För det är inte endast ni gäster som uppskattar att besöka oss igen och igen, vi tjejer blir jätteglada när ni väljer att komma tillbaka! Alla tycker vi om att känna igen, alla har vi ett behov utav trygghet. Har vi setts tidigare vet jag också vad du tycker om, vill ha och föredrar när vi spenderar tid tillsammans. Precis som Lexie berättar om. Glädjen att få återse en gäst hon haft i tankarna en tid tillbaka. Det är så vi skapar Lustfyllda möten! 

Lust!

Om man slår upp ordet lust i Wikipedia får man beskrivningen En känsla som präglas av en stark längtan efter, och uppfyllandet av, något som ger stor tillfredsställelse. Lust är förknippad med kroppslig njutning, även inkluderande intellektuell stimulans. 

Och visst finns vi här för lustens skull! Vi skapar lust och tillfredsställer olika typer av lustar! Åter igen, är det inte bara naket i praktiken- tankarna får en ärlig chans att vandra ”utanför boxen”, fantasier får plötsligt ord och uttalas i meningar. Och kanske också möjligheten att förverkligas och ge just den njutning som får dig att komma tillbaka 😉

Puss & Kram Kenzie

Luna och Rose fick mysa med varann inatt – vem kommer du hit för? 😉