Riktiga Livsnjutare

Vet ni vad jag tycker om? Folk som tar för sig utav det de vill ha! Riktiga Livsnjutare. Som inte tänker så mycket om eller men, utan tar för sig och njuter varenda minut. Om det handlar om att man köper hem ett dyrt vin, bokar en efterlängtad resa eller jagar en fantasi, en partner- vad som! De som inte ger upp efter en motgång, utan fortsätter mot målet och när det fått det de vill ha, ser de till att njuta utav det till fullo.

Katt och råtta leken

Finns det något mer smickrande än när någon vill ha en så pass mycket att de lägger ned all sin energi att få din uppmärksamhet? Man känner sig utvald och speciell. Jag tycker om känslan att känna mig som den enda kvinnan i världen som kan ge honom det han vill ha. Och att han inte nöjer sig med någon annan. Jakten, den ständiga katt och råtta leken.  En tillfredsställelse för mig att vara eftertraktad och lika tillfredsställd blir han när han får det han vill ha.  

Smärta som övergår till njutning

Många utav våra gäster är otroligt målmedvetna om vad de vill ha när de kommer hit. De kanske söker en viss typ av tjej eller sätt att bli mottagen på. Många efterfrågar en riktig Domina och vill gärna besöka vårat Kinkyrum. Längtan efter att lägga makten i någon annans händer och vara fullt undergiven är stor. Här pratar vi Livsnjutare! De låter smärta övergå till njutning. Allt bli smiskad/piskad, kliven på, bunden, kopplad, handfängslad. Många är ordentligt pålästa och det är otroligt fascinerande att prata med någon som älskar smarta och njuter av den. Som vill få tacka varje gång efter att blivit piskad hårt.och som ber om mer. 

Låt henne få dig att känna dig speciell

Och tro mig, vi har tjejer som älskar att ge denna typ utav njutning. Som vet precis vilken typ av smärta och hur hon ska ge den.  För vissa är detta en självklarhet, för andra helt oförståeligt, och hos en del vissa skapas en nyfikenhet. Här kommer charmen i hur olika vi är som personer, och vad vi behöver för att må bra. 

Livsnjutare. Vad betyder detta för dig? Tillbaka till att känna sig speciell och eftertraktad. Hur en person kan få en att känna sig så otroligt uppskattad och eftertraktad. Prova att besöka vår klubb och ge våra fantastiska tjejer chansen att dansa för dig. Låt henne övertala dig till en stund i ett utav våra privatrum och få dig att känna dig speciell. Jag lovar att du lämnar Club KINO med ett leende och viljan att komma tillbaka. Prova. Bli en livsnjutare utav våra vackra sexiga kvinnor 😉 

Pussar Kenzie 

Precis som  i Lexies senaste inlägg fick jag också äran att fota supersnygga Chelsey inatt! Enjoy 😉