Igår fick jag äntligen jobba med Bella eller lillsyrran som jag kallar henne. Jag har ju skrivit att det finns både tjejer och gäster som tycker att vi är lika. Själv har jag mest sagt det på skämt och Bella är med på det tåget. Det roliga är att vissa gäster inte ens ifrågasätter om det vi säger är sant. Kör ihop sig lite när jag har hunnit nämna mitt ursprung (rysk) och Bella säger att hon är svensk. 

Lillsyrran

Lillsyrran

Så igår passade vi på att ta bilder i matchande outfits tillsammans med lillsyrran. Luna fick rollen som flickfotograf. Annars brukar hon vara den som posar framför kameran som ni förmodligen har märkt. Under fotograferingen utbrast Luna saker som ”oh shit, det är två Lexie” eller ”där är Bella och där är Bella”. Jag skrattade och tänkte ja ja ja, du överdriver. 

Sedan när jag tittade på bilderna så kollade jag flera gånger på Bella och trodde att det var jag. Blev förvånad över att mina skor hade bytt färg och försökte minnas när jag bytte dem? Tills jag fattade att det där är lillsyrran och jag kollar på fel rumpa. Samma sak hände Bella. Kanske finns det någonting i det? Vi är lite lika varandra ändå? Eller var det våra outfits som lurade ögat?

Lillsyrran

Otroligt sexig

Oavsett vilket så är det en enorm komplimang när folk säger att vi är lika. Jag menar kolla på lillsyrran eller Bella, hon är så vacker! Jag kan ha sagt att hon gör mig kåt. Hennes röst och sätt att vara, hur hon för sig, det vackra ansiktet, hennes sätt att tänka på och hur hon behandlar andra människor. Allt det gör att jag blir nyfiken. Jag tror att hon är lite av en sexfantasi för mig. Jag skulle inte banga. Skämt (eller inte skämt) åsido så har ja henne allra helst som min vän. 

Lillsyrran

Gillar ni våra outfits?

Lillsyrran och jag älskar att ha på oss dessa outfits! Vill ni ha en alldeles egen därhemma så finns de här

Ha en fortsatt bra helg och jag hoppas att vi ses på klubben! 

Puss

Lillsyrran