Mitt i denna ”Corona hysteri” 

Ännu en vecka har gått, Stockholms gator känns tomma på kvällarna, på tunnelbanan kan man ha en hel vagn för sig själv. Faktiskt ganska skönt om jag får säga min mening, har aldrig gillat morgon eller eftermiddagsrusningen egentligen med all trängsel…

Men, en öde stad, ett öde land och en öde värld.  Kollektivtrafiken reduceras, rekommendationer om att inte åka in eller ut ifrån våra storstäder gör att Stockholm helt enkelt känns som ghost town. När jag däremot var ute på en två timmars promenad i lördags var det fullt med folk, överallt! Det var trångt och man fick sicksacka sig fram, fler än jag  njöt av en frisk promenad, kanske i förhoppning att för en stund lämna denna ”Corona hysteri”  bakom sig. Om så bara för en stund få känna att livet fortsätter och det finns fler än jag som vill leva livet, och framförallt se att det fortfarande finns ett pågående liv utanför ens hem.

Leva livet

Leva livet handlar inte om att man behöver leva varje dag som att det vore den sista, men jag tror att de flesta utav oss fått lite perspektiv på saker och ting de senaste veckoorna. Att planera en resa eller fler, vart vi vill och när vi vill är en självklarhet, vilken klocka vi vill bära eller bil vi vill köra. Att lämna barn på dagis, gå ut och äta, gå på en bio eller gå till gymmet! Så många självklarheter som vi nu inser, kan tas ifrån oss på bara minuter. Är inte det att leva livet? Att ha så mycket självklarheter omkring sig att man inte ens funderar över det? Kommer våra perspektiv att ha ändrats när allt detta är över?

Ett liv i isolering gör ingen lycklig

Nya restriktioner kommer varje dag, som jag skrev i mitt tidigare inlägg så tror jag att denna hysteri är värre än själva viruset i sig! (Åter igen helt utan att förminska denna pandemi- jag hyser stor respekt för det som lamslagit en hel värld  och alla som mist sina liv) Jag kan heller inte betona nog hur noggranna vi är här på Club KINO gällande rutiner och rekommendatione för en god hygien! Det gäller vår personal precis som våra gäster.Ni hittar alcogel direkt i entrén, på toalsetten, i baren och privatrummen. Ytor som bardisk, kassadisk, terminaler och annat rengörs kontinuerligt.

Men med nya restriktioner från myndigheter har det skapat en rädsla att lämna sina hem, att gå ut och äta på restaurang och umgås med de friska männiksor man har omkring sig! Ett liv i isolering gör ingen människa lycklig! Vi behöver få vara socila, vi behöver prata/ventilera, skratta och vi behöver kärlek och närhet! Vi behöver leva livet!

The show must go on!

Jag /Vi är otroligt tacksamma för alla er fantastiska gäster som fortsätter att besöka oss! För visst har vi också märkt av att det vissa dagar är betydligt lugnare än andra! Ändå  ser vi att det finns en enorm längtan och också behov, efter att få komma ut bland folk och släppa den kanske just nu (!) dystra vardagen mer än någonsin! Nu behöver vi finnas för att kunna ge Er möjligheten att få leva livet! Om så för en stund. För när gatorna står tomma och många väljer att stänga in sig  så har vi fortfarande öppet! Våra sexiga tjejer finns på plats varje kväll och natt  för att ge just Er en upplevelse ni sent ska glömma. The show must go on. 

Vi har fortsatt öppet 21:00-07:00 varje kväll/natt!

Observera att med ändrade direktioner från regeringen så  tillåter vi  max 25 personer att vistas i våra lokaler på en och samma gång. Våra scenshower sker på ett säkert avstånd från er som besöker oss. Möbleringen i lokalen är också sådan att ni gäster sitter på ett säkert avstånd från varandra. 

Välkomna! 

Puss Kenzie