Hej där! Tror inte jag presenterade mig sist, Kenzie heter jag och är en av tjejerna ni träffar här på Club Kino!  

Som min kollega Sandy berättade om tidigare så hade hon nyligen en spännande natt i kinky rummet, och tro mig, vi flickor älskar att leka och tar gärna chansen så fort vi får möjlighet 😉 Ni har väl inte missat att vi på torsdagar har ”Kostym kväll”? Här har du möjlighet att leva ut dina fantasier och träffa allt från konstapeln, sjuksköterskan eller en utav våra playboy Bunnys!

Häromkvällen var tjejerna lite otåliga på att vänta ända till torsdag så vi begav oss till nedervåningen för att ”leka” lite med varann 😉

Palyboy Bunnys som  gillar lite hårdare tag….

Och skulle något hända har vi sjuksystrar på plats som tar hand om dig…

 

Så- Kom hit och lek lite med mig och mina tjejer ikväll! Lovar att vi ska ta hand om dig på bästa möjliga vis! 😉 Puss! K