Jag började ganska tidigt med sex…. Och även tidigt med att experimentera sexuellt. Jag hade flera lesbiska eskapader redan innan jag fyllt 18… Jag attraherades av mjuka former, sköna bröst, runda höfter och väldoftande långt hår. Det är ju intet för intet som jag älskar att arbeta här 😉

lesbiska eskapader

Första tjejen jag hade sex med hette Esmeralda och hon var lång och hade korpsvart hår ned till rumpan. Vill minnas att hon var nästan 180 cm och hennes bröst var konstgjorda och helst underbara att slicka och suga på. Vi träffades många gånger. jag fick aldrig nog av Esmeralda… Hennes hud doftade vanilj och hon visste precis hur hon skulle smeka mig med sin tunga för att ge mig riktigt sköna orgasmer. Vi saknade sällan att bli penetrerade men de gånger vi faktiskt gjorde det turades vi om att sätta på varandra med en strap on. 

Esmeralda gick i min klass och hon hade ett fast förhållande med en kille som i början gick igång på tanken av att ha ett öppet förhållande och att hans flickvän hade sex med en annan tjej. Dock övergick upphetsningen till svartsjuka då han märkte att hennes känslor för mig övergick känslorna för honom och att han aldrig fick vara med oss, när vi hade sex. 

Esmeralda flyttade efter några år och efter det sågs vi väldigt sällan. Jag kan fortfarande än idag fantisera om henne då jag onanerar. Hennes runda rumpa som älskade analpluggar. Hur hon skälvde och stönade när jag slickade henne. Hur hon grep tag om min hals och kysste mig hårt och bryskt. När vi var riktigt kåta band vi varandra, satte på en ögonbindel och ”utnyttjade” varandra med olika dildos och vibratorer. 

Lesbiska eskapader

 

Jag har många härliga flickor att fantisera till med Esmeralda är helt klart min favorit. Jag hoppas att du fantiserar om oss i kväll och ger dig själv en skön runk…

XOXO

Sandy