Igår var jag och plåtade med en av mina favoritfotografer och vi skulle även prova på en ny grej-att spela in filmer… Jag var ju såklart absolut tvungen att ha med min nya hand- och fotfängsel hihi… först kollade fotografen chockerat på dem och sade ”Men de här är ju riktigt hardcore, det finns ingen säkerhetsmekanism så att man ska kunna låsa upp utan nyckeln”… sedan när vi skulle filma sade jag att jag vill att han zoomar in på sina händer när han sätter på mig handbojorna och medan han gjorde det hörde jag honom mumla ”Det här känns inte riktigt bra”. Jag är osäker på om han menade att hålla kameran samtidigt eller själva grejen att sätta på någon handfängsel, men eventuellt har jag lyckats chocka ännu en person med mina bild- och film idéer ^^

Sedan, när jag satte jag på min bärplockar-outfit (den är sexigare än vad den låter), sade han: ”Vad är det för någon konstig fetisch? Att man vill ha en bärplockerska?” Han är så himla rolig, jag skrattade hela tiden… Satt uppe halva natten idag och gick igenom bilderna för att se vilka jag vill behålla, som ljuset och sådant ska fixas på, man behåller ju typ bara en på hundra och det kan vara lite svårt ibland när det bara skiljer sig ytterst lite mellan varje bild. Jag upptäckte att även om jag må ha blivit lite småfet, så blir jag j*vligt söt i ansiktet =) Är faktiskt riktigt nöjd med resultatet… Videon är inte heller ihopklippt än, men otålig som jag är (och kanske även ni?) ska jag ändå bjuda er på två sneak peak stillbilder 😉

Tänkte bara passa på och tillägga… jag tror att det är många som tänder på lite annorlunda saker och kanske inte riktigt vågar prata om det eftersom man kanske skäms eller är rädd att det ska komma ut. Hos oss på Club Kino är du helt trygg, vi har tystnadsplikt när det gäller allt som har med klubben och våra gäster att göra… what happens in Vegas stays in Vegas… kom och berätta alla dina dirty secrets för mig, jag gillar allt som är utmanande och annorlunda

 

puss /Natasha