För ungefär en vecka sedan landade planet på Arlanda efter en veckas semester där dagarna bestod av att ligga vid hotellets pool eller nere på stranden vid havet. Där musiken ifrån de olika beach klubbarna dånade från tidig förmiddag, hela dagen, kvällarna, nätterna  fram till de tidiga morgontimmarna! Levnadsglada människor i alla åldrar, unga som gamla. Överallt ser man folk, och det har ingen betydelse om det är en fredag, söndag eller måndag. Jag fullkomligt älskar det! Affärerna är öppna fram till efter midnatt- varför inte handla din outfit för nattens fest på väg ut? Ta en drink mitt i shoppingen och fortsätt efteråt.

Där folk springer iklädda en bikini eller baddräkt,en par riktiga high heels och stora smycken kväll och nattid. Tänkte att dessa tjejer/kvinnor måste ju jobba som strippor? Vart hittar jag den strippklubben?! 😉 För det var inte några… Men det visade sig ganska snart att en utav de stora klubbarna har ett glasgolv som skjuts åt sidan och under uppenbarar sig en swimmingpool!

 

En vecka är alldeles för kort, jag anländer  till ett regnigt Stockholm, tolv grader… känner genast hur snabbt man är tillbaka i vardagen och gatorna står tomma.

Vill du ha det lättklätt eller helt naket?                                                                                                                                                      

Så ja visst har Sverige mycket att lära! Och visst finns det en anledning till varför man längtar utomlands! Men under de få månader vi har sommar så har det ju knappast erbjudits så många tropiska nätter att springa omkring avklädd i 😉

Snabbt var jag tillbaka på jobbet och kanske är detta det närmsta vi kan få känslan av det mer ”avklädda Sverige? Där vi faktiskt har öppet varje dag fram till 07 på morgonen, där du ständigt möts av lättklädda damer så fort du kommer innanför dörren! Eller föredrar du det helt naket och avklätt? Här finns möjligheter till att faktiskt ha en riktigt spännande kväll, där vi som jobbar älskar er män som vill busa och ha det lite extra roligt!

Så kom och träffa oss redan inatt!

Pussar Kenzie