Låt oss fira in det nya året tillsammans!

Några få dagar återstår av året 2022, hur sammanfattar vi detta år? Förra året fick vi tillbaka restriktioner några dagar precis innan julafton, och det höll i sig till i början av februari. När väl restriktionerna öppnade upp fick vi tillbaka allt som vi saknat  åren innan. Konserter, matcher, evenemang, mässor och festivaler- Som vi alla längtat! Jag har valt att inte skriva något om allt annat som sker och hur situationen i världen ser ut idag, för jag tycker vi hör om det tillräckligt. Här hoppas jag kunna ge er möjligheten att tänka på annat, koppla bort vardagen med möjlighet att drömma er bort till Club KINO för ett ögonblick 😉 Så God fortsättning, och låt mig  påminna om att vi har öppet hela nyårshelgen, låt oss fira in det nya året tillsammans! 😀

Låt oss fira
Låt oss fira

De sista luckorna i julkalendern

I mina inlägg under december har jag berättat om min egna julkalender ifrån Naughty and Nice, och givetvis ska  ni få veta vad som gömde sig i lucka 19-24! 😉 I lucka nummer 19. Buttplug. Väldigt liten men perfekt för nybörjare! 20. Toycleaner. Rengöring till leksaker är alltid välbehövligt! Rengör först med mild tvål och vatten, och avsluta med en toycleaner. 21. Multi Vibe – Ergonomisk designad och flexibel vibrator att kunna använda som en trosvibrator- eller med en srap-on! Ska bli så spännande! 😀 22. Nipple Clamps. Riktigt snygga! Man väljer själv hur hårt/löst de ska sitta. 23. Kortlek för syndiga lekar med din partner! Innehållande hälften Naughty kort och hälften Nice kort. 24. Vibrerande G-punkstav.  Denna ser jag fram emot att prova, den var inte särkilt stor, men jag föredrar faktiskt en mindre om den vibrerar starkt! Det här var riktigt kul och något jag  verkligen kan rekommendera om man vill ge bort en kalender till någon nästa år! 🙂

Låt oss fira
Låt oss fira

Öppet över nyår!

Som jag skrev i början på detta inlägg så glöm inte att vi har öppet årets alla kvällar och nättner, vilket givetvis gäller hela nyårshelgen! 😀  Klockan 20:00-05:00 finns möjligheten att besöka oss, avsluta år 2022 eller låt oss fira in och börja det nya året med  heta shower och vackra kvinnor! Njut av dans, glitter och glamour! Varför inte skåla in tolvslaget i en varm jacuzzi tillsammans med en sexig kvinna? 😉 Kom själv eller med vänner, jag lovar att ni kommer få en fantastisk kväll! Jag älskar att fira nyår hos oss, att omges av alla dessa fantastiska vänner och kollegor som man lärt känna under åren är verkligen magiskt! 

Låt oss fira

På bilderna ser ni Nina, Dessie och Stella! In och följ oss på instagram  och ha koll när just din favorit tjej jobbar! 

Nu önskar  jag er som läser ett riktigt Gott Nytt år! Och åter igen, varmt välkomna att fira in det nya året med oss!

Puss Kenzie