Jag är sedan länge ett stort fan av BDSM och har börjat experimentera inom området och är just nu väldigt tänd på kvinnor som dominerar kvinnor. Det känns hett, nytt, sexigt och framför allt – det passar mig perfekt då jag jobbar tillsammans med en hel drös av villiga, kåta och sexiga tjejer. Jag vill helst vara den dominanta. Jag vill binda henne, utnyttja henne, egga upp henne och till slut,  efter att hon bönat och bett, ge henne den orgasm hon förtjänar. Självklart efter att hon gett mig, sin master, sköna multipla orgasmer.

Kvinnor som dominerar kvinnor.

 

kvinnor som dominerar kvinnor

Något som skulle tända mig ännu mer är att få ge en het man en het show där jag och en annan tjej leker dominanslekar. Han får titta, smeka sig själv men inte aktivt delta i vår lek. Inte innan vi är färdiga med varandra. Efter det är han välkommen att vara med och penetrera våra våta och lustfyllda möss som skriker efter en ådrig lem. Vi skulle vara så kåta och sugna att vi fullkomligt kastar oss över honom och slukar honom hel. Tar hans stånd långt ner i halsen och gör den våt så den lätt glider in i våra trånga kärleksgrottor 😉

I min fantasi, som jag hoppas blir sann väldigt snart, binder vi fast honom med ett hårt rep. Nu är vi två dominanta och en undergiven. Vår vilja är hans lag. Han får inte prata, inte röra sig eller se på oss utan lov. Vi gör det skönt för honom men på våra villkor. Vår njutning är första prioritet. Dock kommer han att njuta, oh han kommer att njuta. Vi vet vad vi gör och vi gör det bra 😉

När vi är klara låter vi honom ligga kvar bunden och med ögonbindel. Den ultimata förnedringen. Han kommer inte loss och han älskar det….

XOXO

Sandy