Kläder – vad tänder du på? Vad vill du att en kvinna ska klä upp sig i när ni har sex? Är du en av dem som får stånd av korta kjolar och rakade möss? Vill du ha lack och läder, romantisk spets eller helt naket med bara kedjor och pärlor som enda plagg?

Kläder säger väldigt mycket om oss trots att vi inte alltid tänker på det. Det är dessutom ofta humörbetingat. Känner du dig på bra humör, stark och pigg klär du dig säkert i något stilrent och med mycket pondus. Som till exempel en schyst kostym. De dagar du känner dig lite låg eller trött kanske det blir något mer vardagsaktigt som t-shirt och jeans.

Precis så funkar det för mig här på jobbet, på Club Kino. Ibland känner jag mig mys- och kyss-sugen och då blir det någon skön liten genomskinlig klänning. Om jag haft en dålig dag och blivit uppretad av något eller någon vill jag gärna piska någon i kinkyrummet, för att bli av med frustration, och då är det åtsittande lack som gäller. Så tight att det nästan gör ont.

Vissa kvällar känner jag mig extra flirtig, romantisk och ”flickig” och då klär jag mig i vitt, spets och lockar mitt långa hår.

korta kjolar och rakade möss

Korta kjolar och rakade möss.

 

Självklart gillar jag att klä upp mig för en man. Behaga honom med en outfit han går igång på. Att vara män till lags är något jag själv går igång på nämligen. Därför vill jag att du kommer hit och viskar i mitt öra vad du tänder på. Håll inte tillbaka utan ge mig en detaljerad beskrivning hur du vill att jag ska se ut och vad du vill göra med mig. Bli inte förvånad om det börjar sippra lite i min trosa av dina härliga fantasier.

XOXO

Sandy