Hur tilltalar du en kvinna? Kan du ge komplimanger som lockar, uppmuntrar och förhoppningsvis leder till hett sex? Ger du komplimanger över huvud taget? Om inte så är det dags att börja med det. Kvinnor älskar att bli sedda.

Hur går man då tillväga? Hur får man kvinnor att vilja ligga med en, utan att låta plump eller desperat? Och, vad ska man inte säga?

komplimanger som lockar

 

Komplimanger som lockar.

 

Var intresserad – lyssna noga på det hon berättar om sig själv och lägg in en komplimang baserat på det. Kvinnor är smarta och går inte på tomma ord om enbart deras kroppar. De vill ha mer! De vill ha en lyhörd partner.

Blicka framåt – prata gärna redan nu om nästa dejt, det får henne att se dig som seriös och inte en som enbart är ute efter ett one night stand. Det är lättare att få en kvinna i säng om hon känner sig speciell.

Kroppskontakt – en komplimang i samband med kroppskontakt, till exempel en lätt smekning på armen ger ett tryggt och mysigt intryck. Det gör att hon börjar lita på dig och slappnar av.

Pondus – låt säker på rösten när du pratar om henne. En stark man med mycket pondus är upphetsande plus att hon kommer tro på det du säger.

The ex factor – Det borde inte behöva nämnas men det händer allt för ofta för att jag ska kunna låta bli. Jämför henne aldrig med ett ex. Aldrig någonsin. Killar som pratar om sina ex, vare sig tjejen är svartsjuk eller ej, är en riktig turn off! Det är ett tecken på osäkerhet eller hybris och inget av det är hett.

Personliga komplimanger – nämn hur hon får dig att känna eller må. Till exempel att ”hon gör dig lycklig” eller ”hon inspirerar dig till xxx” Människor älskar när de har en positiv inverkan på andra. Det får dem att känna sig starka och viktiga.

Så, nu har du lärt dig lite om hur man får kvinnor på fall. Kom in och testa dina nya kunskaper på oss tjejer här på Club Kino. Varför inte redan i kväll?

XOXO

Sandy