Alltså, vad hände med sommaren?! Den bara försvann. Det är kyligt och regnigt och jag fryser. Fy och blä! Jag som hade längtat och var så peppad på att få sitta på uteserveringar med ett glas bubbel och bara ben. Korta och tighta klänningar med bara bröst under. kanske till och med utan trosor.

Jag borde ju dock vara van då det tyvärr är så här år efter år. Sommaren lyser med sin frånvaro. Kanske borde jag bosätta mig i ett varmare land, i alla fall under vintermånaderna?

Men, det är nästan lite extra mysigt att komma till jobbet och få dansa sig varm, mysa ihop sig med tjejerna och gå ner och värma sig på privatrum med en het man.

Så, kom och värm oss!

Vi fryser och vill värma oss med lite manlig hetta. Din manliga hetta. Om du kommer och myser med oss så lär vi inte sakna sommaren lika mycket.

Här är det alltid varmt och skönt och med en välkomnande atmosfär. Våra tjejer är läckra och några av de mest glamourösa striptease-artister du kan hitta. Vi har tjejer för alla smaker: långa, korta, kurviga, smala, brunetter, blondiner, eldiga red heads och exotiska skönheter.

 

 

kom och värm oss 2

Jag lovar dig att vad du än gillar och föredrar så finns det här på Club KINO. Det är nästan som att kliva in i Narnia, eller in i ett annat land, en annan galax. Så mycket lyx, flärd, naket, dansande kroppar, heta män och sugna tjejer i en salig blandning. Vill du ha en paus från vardagen och verkligheten kan du komma hit och bara vara. Samtidigt som du får en rejäl självförtoende-boost. Tänk dig själv att 10 tjejer tävlar om din gunst. De vill ha dig, och bara dig!

Kom och värm oss, eller vill du att vi hellre ska värma dig med våra kroppar som är heta av dans och lust? Vi gör det så gärna.

XOXO

Sandy