Kan vi vara kompisar???

Senaste veckan har jag tänkt på vänskap, kan vi vara kompisar eller är det bara en myt? Vilken vecka det har varit både privat och på jobbet! Har njutit fullt ut av mina lediga dagar och fått minnen för livet. Oftast är de bästa stunderna korta och sällsynta, ni vet när man önskar att tiden kunde stanna upp tills man var redo att trycka på play och gå vidare med vardagen? Till skillnad från det vanliga räcker inte tiden till, timmarna flyger iväg på ett ögonblick så är det över. Där sitter man drömmandes och önskandes om att få tillbaka det ögonblicket! Som säkert de flesta av oss har jag mina svackor av tvivel och missnöje, då jag ifrågasätter allting med mig själv! Det är oftast då jag träffar fantastiska själar som blåser ny kraft i min kropp!

Kan vi vara kompisar

Kan vi vara kompisar…

Jobbmässigt har tankarna snurrat i liknande banor som privat även om de inte har varit av det romantiska slaget. Veckans tema är vänskap av den komplicerade sorten! Vänskap mellan tjejer på en arbetsplats med direkt konkurrens mot varandra. Kan vi vara kompisar? Vi är ett gäng på 30 plus vackra skapelser i samma lokal! Alla vackra och unika, ingen annanstans samlas det så många snygga tjejer på en och samma gång! Vissa kvällar är det spöregn ute eller någon match på TV eller ett lov som håller gästerna borta. Dessa kvällar är vi fler än våra gäster. Logiskt tänkt är det ett scenario gjort för cat fights, irritation och hård konkurrens. Jag säger inte att vi aldrig någonsin bråkat med varandra, det händer, men mestadels är det faktiskt en massa skratt och kärlek mellan oss.

Kan vi vara kompisar och vill du bli min bästis?

När jag var liten blev var och varannan min bästis så fort vi sa hej! I takt med åldern kom besvikelsen över kompisar, vänner, bästisar och jag har blivit skeptisk. Än idag kan jag känna otrolig samhörighet med någon jag precis har träffat men det tar längre tid att släppa in en människa inpå och öppna upp. Med tiden har jag börjat tro att vänner får man innan man har fyllt 25, sedan är det bekantskaper och har man inte någon bästa vän så är det kört! Ack så fel jag hade!!! Mina allra bästa vänner har jag mycket riktigt träffat innan jag fyllde 25 borta i Australien. Gissa min förvåning när varje år som har gått på Kino efter att jag fyllde 25 har det klivit in nya underbara vänner att hålla fast vid!

I met you in the dark, you lit me up

Vad är det som gör att man kan bilda så starka relationer på jobbet? Tänk att ni befinner er 10 timmar på klubben iförda underkläder. Ibland lite nervösa över hur natten ska gå och hur omtyckt du kommer att vara av kvällens gäster. På något sätt hamnar vi i en sorts utsatt situation trots att det är vi som har övertaget! Det är just då man ter sig till andra i samma situation, och det finns gott om tjejer att te sig till!

Krama mig!!!

Vi börjar alltid natten med att sminka oss och prata om allt möjligt, kramas och skratta! Det är lite innan kl. 21 som vi får all vår positiva energi, det är då vi blir längtansfulla och ser fram emot öppningen! Det sägs att varje människa blir lycklig av kramar, inte mindre än 8 stycken om dagen för att må bra. Tänk er då att jag får minst 10 kramar och pussar redan klockan 20.45 och så jobbar jag 4-5 kvällar i veckan! Det tar inte slut där, vi fortsätter kramas och pussas natten ut! Under natten har vi en massa tid att umgås! Vad är det vi gör? Allt möjligt från att träna pole tricks och öva på dans till att prata om livet! Det är vår intima miljö som gör att vi kommer nära inpå varandra redan efter att vi har sagt hej! På vilket annat jobb skulle du se din kollega i bara underkläder? Vart annars om inte på Kino går man och klämmer på varandras bara bröst eller smiskar rumpor utan att det ses som sexuella trakasserier? Inte skulle man börja prata sexuella preferenser eller vad din dejt gjorde i sängen mitt under arbetstid på ett kontorsjobb!

 

 

 

Kan vi vara kompisar livet ut?

Här på Kino händer just det och lite till! Arbetsmiljön är så intimt och annorlunda att vi anställda kommer varandra mycket närmare än vad vi skulle ha gjort under andra omständigheter! Förutom våra arbetspass umgår vi när vi delar ut reklam under mysiga middagar med bubbel och även bara privat! Jag är så tacksam över att ha träffat alla underbara människor här genom åren och fått väninnor för livet! Ni har skänkt mig glädje och massa skratt, gett mig insikt i mig själv, torkat mina tårar och sett mig i mitt värsta skede! Jag skulle inte ha varit den jag är idag om det inte vore för mina fantastiska kollegor genom åren! Jag menar er alla utan undantag!

Tack,

Puss Lex