Julskinka och en massa annan god mat har många av er säkert tröttnat på vid det här laget! Ni får helt enkelt byta ut skinkan på tallriken mot att alla sexiga skinkor på Club KinoDet kan jag lova er att vi inte har någon brist utav 😉 ! Som ni säkert vet så har vi öppet året runt 21-07 och ni hittar oss här!

Vi är ett helt gäng som väntar på er ikväll! Känns Julen jobbig eller tråkig så kan ni titta förbi oss inatt så firar vi på vårt sätt! En sexig och glädjefylld Julafton!

Själv firar jag Nyårsafton och inte Julafton och därför kan jag faktiskt jobba och försöka förgylla er kväll och natt!

Julskinka

 

Jag skulle ha kört projekt Julskinka hela december och fokuserat min träning lite extra mycket runt rumpan men det får vara ett projekt för nästa år! Ni får njuta av det jag redan har ;)! På bilderna ser ni Cleo och Carolina , två av våra otroligt läckra tjejer! Kan lova er att deras Julskinkor är helt fantastiska!

Julskinka

Julskinka

Min julskinka har växt trots att träningen har legat på is senaste veckorna! Jag har nämligen varit iväg en sväng på soliga Kap Verde! Det var så otroligt skönt att få komma bort, sola, bada, äta gott och sova på nätterna! Jag behöver inte mer än så för att ladda batterierna! Förra veckan kom jag tillbaka och som jag har längtat!!! Hade saknat allt som har med Club Kino att göra! Hade saknat ihjäl mig efter mina fantastiska kollegor och er gäster! Tjejerna tog emot mig med så mycket glädje att jag blev rörd! Jag trodde inte att man var så uppskattad! Nästan som att jag borde hålla mig hemma och aldrig åka på semester!

GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING på er alla!

Kyss Lex