I går hade jag sex med en gift man. Shame on you tänker ni säkert nu men hans fru var med, och hon var den som tände på det allra mest. Jag träffade dem på gymmet och vi hade pratat i några veckor innan de kom med det oanständiga förslaget. Det som var mest upphetsande i den här trekanten var förspelet där jag fick  prova något jag inte provat innan. Vet ni vad ett Wartenberg Wheel är?! Det visste inte jag heller först men jag är så happy över att jag fick prova det. Så skönt!

Det ser ut som en skalpell nästan men istället för en kniv så har den ett hjul med små piggar/taggar på. Hjulet ska dras över kroppen och ju hårdare man trycker desto ondare gör det. men, det gör ont på ett skönt och upphetsande sätt. Jag fick rysningar och det pirrade i hela kroppen, även i musen och i nipplarna. Taggarna på hjulet triggar endorfiner och endorfiner gör ju så man mår bra. Och det gjorde jag, med råge!

sex med en gift man

Både mannen och hans fru turades om att köra hjulet över min nakna kropp. De började lite lätt för att sedan trycka ganska hårt. När de nuddade mina mest erogena zoner och delar blev jag så våt att det sipprade genom trosorna. Jag låg där i den sköna, varma och mjuka sängen och blundade och bara njöt. Frun började sedan gnugga med tummen utanpå trosorna, precis på min klitta och då började jag stöna och be dem om att sätta på mig men de fortsatte förspelet länge, tills ingen av oss kunde hålla oss längre. Det blev rikligt hett och de ville fortsätta leka även under sexet – hon ville vara ”in charge” och både jag och mannen fick vara hennes sexslavar som var tvungna att lyda minsta vink…

Hon bad honom att kedja fast mig i handbojor och jag fick inte komma loss innan jag fått ogasm 3 gånger. Loss kom jag, och jag kom 3 gånger.

Det var en härlig kväll och jag har gärna sex med en gift man snart igen.

 

XOXO

Sandy