Julefrid måste ju helt klart betyda njutning. Jag sitter här och hoppas på att snön ska komma så jag kan ägna mig åt ett av mina favoritnöjen – att basta och sen springa naken ut och doppa tuttarna i snön. Den känsla man får när de varma bröstvårtorna smälter den iskalla snön – det pirrar och gör lite sådär skönt ont och hela kroppen känns elektrisk. En riktig uppkåtare med andra ord.  Om någon dessutom råkar se mig där, spritt språngande naken gör saken bara ännu mer sexuell och upphetsande. Som den exhibitionist jag är så njuter jag ju av att andra ser mig och blir kåta.

Men, om snön låter vänta på sig får jag ta till det näst bästa – att en man smeker hela min kropp, och speciellt mina erogena zoner, med isbitar. Är jag riktigt upphetsad smälter isen riktigt fort på min varma kropp.  Det iskalla vattnet droppar ner i skåror och gömda ställen på kroppen och kan med fördel slickas bort av den heta mannen.

Njutning

 

Gillar ni inte kyla kan jag rekommendera fjädrar. Låt honom/henne dra en mjuk fjäder längs dina lätt särade skinkor. Fram och tillbaka. Snudda hålet lite lätt och fortsätt sedan mot pungen eller blygdläpparna och klitoris. Det kommer helt klart bli uppskattat och ett riktigt skönt förspel.

En total njutning med andra ord.

Vad tänder ni på? Har ni några spännande uppkåtare på lager? Vi här på Club Kino vill gärna att ni delar med er av era snuskiga och härliga tips så kom förbi och berätta dem för oss.

XOXO

Sandy