Åter igen  har vi en sådan där dag som är värd att firas! Eller hur säger man? Snarare att uppmärksamma! Den 8:e augusti varje år infaller den Internationella orgasmdagen! För vissa kanske det fortfarande 2017 (!) ses  som lite pinsamt/ genant att prata orgasm – Vilket är otroligt tråkigt då det är helt fantastiskt och något de flesta eftersträvar att få…För det är ju faktiskt så att alla inte har upplevt det. Kanske har det att göra med att man har svårt att slappna av helt  med sin partner eller rent av att man inte riktigt känner sig själv och vet vad man behöver. Nu pratar jag framförallt om oss kvinnor då jag har en känsla av att män har det lite lättare, men vad vet jag? 😉 För min del har jag ofta inga problem att komma, vilket jag är sjukt tacksam över. Vare sig med mig själv eller med en partner. Men jag är också ett stort fan av leksaker och allt som vibrerar fullkomligt älskar jag!

I ett tidigare inlägg berättade jag om hur jag gillar att plocka fram en leksak och tillfredsställa mig själv framför en partner. Jag är inte så blyg av mig och jag går igång på att busa till det lite 😉 Men- första gången  var inte helt självklar 😉 Jag hade aldrig tidigare gjort det och denna man köpte en ganska enkel men ändå verklighetstrogen vibrator som liknade en riktig kuk. Hans högsta önskan var att jag skulle njuta och komma framför honom…Till en början var jag ganska generad men ändå var det hela så galet upphetsande! Hela grejen blev som en wow upplevelse- jag var såld!

Så- hur uppmärksammande DU den Internationella orgasmdagen?

Orgasmer frigör endorfiner, får oss att slappna av och motverkar stress, man sover bättre och det boostar immunförsvaret! En ren hälso-kick med andra ord! Så hoppas du njöt, med eller utan en partner! 😉

Pussar Kenzie