Omgiven av vackra flickor 

Den nittonde november är datumet för Internationella mansdagen! Vi älskar att ha något att fira och vart passar det inte bättre än på en strippklubb? Här hos oss på Club KINO omges du utav vackra flickor som gör sitt yttersta för att du ska ha en riktigt härlig vistelse!

Om man slår upp Internationella mansdagen så står det att den infördes år 1999 med en vision om att uppmärksamma mäns hälsa, bidrag till samhället och att lyfta positiva manliga förebilder.  

Metoo

Jag är mycket väl medveten om att med #metoo har allt fler blivit mer försiktiga om vad man säger/hur man säger  saker och ting. Vilket behövs i många fall, förnedring och diskriminering åt något håll är inte okej någonstans. Men när jag sade till en vän att han borde handla med lite leksaker till sin personal på ”Singles day” fick jag det tydligt för mig attt han vaktar sin tunga varje dag. Och jag insåg – Oj vad jag aldrig tänker på det sättet! Kanske för att jag jobbar med 95% kvinnor! Här är snacket högt och lågt(!) Vi driver, skämtar, skrattar. Mycket sexskämt och såklart sexsnack. Kanske är vi till och med lite för ”grova” i munnen, kanske saknar vi filter i vissa sammanhang? Men det har med en trygghet att göra. Med oss själva, och med vår omgivning. Vissa säger att vara strippa, och att jobba på en strippklubb är kvinnoförnedrande.

Starka kvinnor

Men tro mig. Ja, detta är en strippklubb. Hur öppna och ”snuskiga” vi kan verka så är det svårt att hitta kvinnor som sätter högre värde på sig själva. Som gäst kommer du inte ha möjlighet att förnedra någon utav dessa vackra kvinnor. De är starka och självständiga och vet hur en kvinna ska behandlas. Och skulle man inte veta, så kommer de att vara tydliga med att  både visa och berätta.

Starka kvinnor, som njuter av att vara just kvinnor. Som också njuter av att få män att känna sig speciella, Vissa gäster vill bli omhändertagna med en sexig erotisk massage, kanske börja kvällen med en lapdance.  Andra vill njuta av en riktigt  het strippshow. Somliga gillar att bli medtagna till Kinkyrummet, få känna sig undergivna och njuta av en stund utan kontroll.

Internationella mansdagen 

Vi kan väl säga att November är männens månad, förutom Internationella mansdagen,  väljer många att odla mustasch som visar att de stödjer kampen mot prostatacancer. I november firade vi också alla pappor på Fars Dag. Så- njut lte extra av denna månad! Som jag skrev i början är det svårt att hitta ett bättre ställe att bli uppmärksammad och omhändertagen på än en Strippklubb!

Våra otroligt vackr, sexiga och härliga kvinnor finns här varje natt, mellan 21:00-07:00. Vi närmar oss årets sista månad och det innebär jul och nyår. Glöm inte att vi har öppet även dessa dagar! 🙂

Puss Kenzie