Lördagen den 8 mars -dagen då vi skänker en extra tanke till alla kvinnor runt om i världen. För visst förtjänar vi en dag när vi blir lite extra bortskämda och åtrådda? 😉 Tro mig- vi  älskar det. Big Time! Vi älskar att känna oss speciella och vara kvinnan i ert liv! (Även om det så gäller för en natt 😉 Så kom hit och bjud oss på en drink, -Eller varför inte köpa med dig en ros till din favorit tjej? Låt mig dansa och förföra dig, älskar blickarna när kläderna faller av..först den korta lilla kjolen, ögonen som vidgas när bh bandet löses upp och mina bara bröst gungar i takt till musiken, längtan efter att trosan ska åka av..min längtan efter att få sätta mig gränsle över dig enbart iklädd mina höga klackar…Så kom inatt älskling och fira mig och mina fantastiskt vackra tjejer här på Club Kino…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med denna donna har man aldrig tråkigt! Hon älskar dessutom att tillbringa tid med dig poolen och lyxa till det med lite skumpa 😉 

Massa pussar och kramar :*

Kenzie