Stripteasens mystik 

Stockholm är fortfarande folktomt, sista veckan i juli och semestrarna fortsätter! Men vi har ändå haft mycket besök från er som bor i andra delar av landet, som väljer att ta sin semester just i Stockholm. Och är det någonstans man ska börja eller, avsluta sin semester på så är det såklart på Club KINO! 

Här får man nämligen möjligheten att leva ut, och uppleva det många går med i sina Innersta tankar! Stripteasens mystik, spänning, och kanske framförallt det förbjudna. 

En föreställning i hur det ska vara

Förbjudet i tankarna men ändå så öppet. Vi har funnits sedan 1989, och fortfarande frågar många om detta ä fullt lagligt. För vissa är det inget konstigt alls, de känner sig bekväma att komma hit. För många hör det till att gå på strippklubb när man går ut, vare sig man befinner sig här eller i utlandet. För andra är det en fantasi som funnits länge, men kanske har man avstått av olika anledningar. Lyssnat på andra som anser det ”smutsigt”, fel och/eller kvinnoförnedrande…

I en föreställning om hur det ska vara, har vi alla våra innersta tankar, funderingar och fantasier. Fantasier som ingen annan får veta, i rädslan att någon ska döma.

Våra Innersta tankar 

Många dömer i brist på kunskap, rädsla för det okända och någon form av trångsynthet. En ovilja att se utöver sina egna behov, och förstå andra. Jag älskar och njuter av att höra om andras fantasier och innersta tankar! Man kan lära så mycket av någon annans erfarenheter och hemligheter! Läs gärna mitt inlägg Avundsjuka där jag pratar lite om just detta. 

Våra innersta tankar tillhör oss, kanske bör de stanna där, kanske inte. Kanske är det så att det finns en rädsla att utforska och tycka om något man själv eller andra anser vara förbjudet?

En värld som tilltalar

Tänk om folk skulle veta hur mina tankar går! Jag är bra på att fantisera, och jag dagdrömmer mig gärna mig bort. Kvinnor tänker minst lika mycket på sex som män! Jag älskar att fantisera om hur någons händer leker med mig, hur han skulle kännas i mig, hur sexet skulle vara. 

Om vi aldrig utforskar det vi fantiserar och tänker på skulle vi aldrig komma vidare i livet. Vi skulle stå och trampa på en och samma punkt. Sluta att utvecklas som personer…

Striptease har en speciell dragningskraft. Hos både kvinnor och män. En upplevelse  många vill åt igen, och igen. En värld som tilltalar oss helt enkelt, och har alltid gjort. Trots förutfattade meningar och fördomar lever stripteasen kvar och förför våra Innersta tankar 😉 

Kom och upplev Club KINO! Njut av den bästa Strippklubben i Stockholm och de sexigaste tjejerna! Njut av dansen och allt som hör till! Jag fick äran att fota Nikki, och precis Lexie skriver i sitt senaste inlägg är det en upplevelse att se henne på scenen! 

Lönen är här och snart är det helg, kanske ses vi? 😉

Puss Kenzie