Det du inte ser dagtid, det du drömmer och fantiserar om –  Vi ser till att göra ditt besök till något att minnas och det är under nattens timmar det händer. Det aningen” förbjudna”, spänningen och mystiken som natten levererar och gör det hela till så mycket mer än bara ”ett jobb”. Känslan när du kliver innanför dörren, musiken du möts av och doften av parfym som vilar I luften- Kommer du ihåg? Har du upplevt det?…

 Jag tycker om att vara din fantasi, ta ett steg vidare och kliva ned I den varma jacuzzin med dig, sätta mig bakom dig och känna din hy mot mina bara bröst… Tillbringa tiden i en stor säng och massera in din kropp I olja….det är en  del av mitt jobb som gör mig förälskad I nattlivet! Här på Club Kino vet vi hur man gör en natt till så mycket mer- en natt du kommer att längta tillbaka till. Halloween är inget undantag – Så likt en vampyr är vi de som  sover på dagarna och lever på nätterna… Frågan är- Är du redo? Vågar du?…

Puss Kenzie