Såg ni Let’s Dance igår? Jag älskar de fina klänningarna och de snygga tjejerna och hur man ofta ser deras trosor när de gör vissa steg. Igår var det en blondin som stod på händer med särade ben – det var väldigt upphetsande. Man kunde ana hennes skåra genom tros-tyget. 

Man kan se att de är välansade och fina där under. Jag älskar välrakade kvinnor. Helt baby-lena och mjuka. Tjejerna här på KINO är väldigt måna om sina utseenden och att vi är representabla. Att vi doftar gott och att huden är len och mjuk och glänsande. Våra klänningar och underkläder är skira och genomskinliga så man lätt kan ana våra kvinnliga attribut under. Mina trosor är så tunna att det alltid blir små våta fläckar när jag dansat – i och med att jag tänder på att visa upp min sexiga kropp. 

Vi ses väl ikväll?!

XOXO 

Sandy