Att vara attraktiv

Jag tror att på det hela taget så vill de flesta av oss att vara attraktiva. Särskilt vill man uppfattas som attraktiv i ögonen på en potentiell flirt. Trots att det är många som vill attrahera så finns det inget entydigt svar på vad som menas med attraktivt. Det vill säga att svaret skulle variera mycket beroende på vem man frågar. Å ena sidan kan det vara något fysiskt och å andra sidan kan attraktion även vara psykisk. Det vill säga att attraktion måste vara en blandning av båda! Vad är orsakas till följd av vad? Skulle jag försöka svara på det så kommer förmodligen min hjärna att fastna i en evighets loop. 

attraktiv

Vem av oss två är attraktiv egentligen?

Ska försöka förklara vad jag menar och kan ta lördag natten som exempel. För att sammanfatta lördagen så kände jag mig otroligt attraktiv, till och med när jag gick ifrån klubben på morgonen. Just där och då tänkte jag inte så mycket på varför jag hade varit så attraktiv. Men vad var det som gjorde att jag gjorde D så kåt att han följde med på rum för en erotisk massage med mig? Råkade jag bara vara hans typ och med andra ord attraktiv i hans ögon? Absolut, så kunde det ha varit. Men, vad var det som gjorde mig så kåt när jag dansade för honom, först på scenen och sedan bakom draperierna? Slutligen varför klickade vi så bra när jag satte mig i hans knä och sa ”hej”? Kan man veta sådant i förväg och går det att kontrollera? Jag menar vissa nätter känner jag mig sjukt attraktiv och andra nätter tvärtom. Det finns nätter jag går hem hos folk och är omtyckt och även det motsatta. 

attraktiv

Le, men bara om du är en kvinna

Som vanligt så gick jag in på Google och sökte efter vad som gör en attraktiv. Till att börja med så vill jag varna er att detta inte är forskningsartiklar, så snälla ta det med en nypa salt. Det sägs att man blir attraktiv av att le bland annat. MEN bara som kvinna, då jag hittade en annan artikel där det stod att kvinnor attraheras av män som utstrålar stolthet! Alltså läser man alla dessa blir det riktigt förvirrande. Vad jag har kommit fram till är att vad som gör mig attraktiv inte endast beror på mig! Det är min sinnesstämning framförallt och hur mycket jag ler den kvällen. Utöver det så gillar ni den mjukare sidan av mig samtidigt som jag är lite rolig. Haha, ibland blir det svårt att balansera ut sarkasmen med mjukheten! Vad betyder att vara attraktiv för er? 

Attraktiv inifrån

Missa inte Live sändningen från Kino Shopen på Instagram imorgon (27/2, kl. 14.00). Där kommer ni att få massa tips om leksaker och onani ! Ett bra sätt att öka sitt välmående! 

Hoppas att vi ses på klubben!

Puss Lex