Igår hade jag och en kollega lite tråkigt innan vi öppnade så vi passade på att roa oss med varandra innan vi öppnade. Vi smet ner i ett av vip-rummen och la oss i en av sängarna. Hon började med att försiktigt sära på mina ben och stryka med fingret längs med min pussy utanpå trosorna. Det blev genast en våt fläck. Hon gned en liten stund och lirkade sen in ett finger under troskanten och smekte min klitta tills jag var helt glänsande våt och safterna började rinna. Då drog hon snabbt av trosorna och drog upp mina ben på sina axlar och började slicka min våta mus. Först slickade hon bort safterna runt om och fortsatte sen med den bultande klittan. Hon var helt naken så jag kunde smeka hennes tighta kropp under tiden. Kände hur hennes bröstvårtor styvnade. Hon tog fram en stor och naturtrogen dildo som hon började knulla mig med. Först försiktigt då jag är ganska tight, även när jag är våt, och sen hårdare och fortare. Hon avslutade med att stoppade in den i min rumpa och då kom jag på en gång. Vi fnittrade lite och gjorde oss sen i ordning för en natt med ytterligare sköna stunder…..

 

 

 

XoXo

Sandy