Jag hoppas att tomten serverade alla ladies sina allra hårdaste klappar. Hårda, styva och ådriga that is.

Själv satt jag i tomtens knä (på hans hårda stånd) hela julaftonskvällen och natten och fick mig en rejäl åktur som varade ända till påska. Jag älskar rejäla män med rediga skägg!

Nu får det dock räcka med rött, tomtar, paket och liknande – nu är det dags för syndiga tankar, svart, höga klackar, lack och läder igen. Jag klarar mig inte utan det allt för länge. Max någon dag och sedan börjar det krypa i kroppen och jag saknar det mystiskt sexiga, att dansa och förföra, att åma mig och gnida rumpan mot en sexig mans hårda manlighet.

Visste ni förresten att hjärnan har ett så kallat sexcentrum? Både hos män och kvinnor och det är där erektionen börjar. Hjärnan skickar sedan impulser, via ryggmärgen ner till penis eller klitoris svällkroppar och på så sätt får man stånd eller en kåt klitta. Mitt sexcentrum tar nog upp en stor del av min hjärna då det är det enda jag tänker på. Dag ut och dag in. Hela tiden är jag kåt och har stånd, det vill säga en svullen klitoris som är redo för en lång och skön natt här på Club Kino.

Ta med din hårda klapp och kom och besök oss!

 

 

 

Hårda klappar

XOXO

Sandy