Här firas andra advent

Här firas andra advent

Här firas andra advent!

Lexie, Nina och Ebba firar andra advent med pepparkakor på tuttarna ,glögg , skumtomtar, dans och mys på alla möjliga tänkbara sätt! Som ni märker, här firas andra advent lite extra.

Har ni testat att värma en skumtomte i micron någon gång? Bara sisådär 5-7 sekunder- den blir alldeles varm och geggig- så häller du den över tjejens styva bröstvårtor och slickar upp den….mmm skumtäckta nippels med smak av skumtomtar 😉 Värt att testa inte sant? Eller varför inte på någon annan del av kroppen? 😉

Åter igen så är fantasier till för att testas och för att få vardagen så mycket mer spännande! Speciellt här i Sverige har vi en förmåga att vilja vara ”duktiga”. Vilket är toppen- om man inte glömmer att leva såklart! Vilket är lätt hänt om man jobbar-går till gymet-äter och sover. Dag in- dag ut. Tills man tittar tillbaka och inser att det är precis så varje dag sett ut de senaste åren. Här jobbar vi som galningar- lever för helgerna och återgår till vardagen på måndagarna. Det är därför jag älskar att ha mina ”oregelbundna” arbetstider- man slipper söndagsångest (ni vet ju att jag älskar söndagar!) Jag behöver aldrig ha ont i magen för att helgen ”snart är över”. Jag kan lika gärna ha min helg en tisdag som  en fredag 😉 Men har man nu inte den möjligheten så kanske man behöver hitta på något annat spännande för att förgylla dessa mörka vinterdagar 😉 Ta dig hit- fira in julen med oss- jag älskar julen med alla förberedelser- men framförallt älskar jag att få klä mig i rött! Mina sexiga små tomteoutfits med röda pumps, röda string med matchande röd bh…Eller- varför inte skippa allt förutom de röda pumpsen, en tomteluva och ett stort band knutet som en rosett mellan mina ben och mina bara bröst? Låt mig få kräla i ditt knä, låt mig få sätta mig på dig och gnida dig mot mig….mmm rött är julens färg- men också åtråns färg… Så- kom hit så tar vi hand om dig – och jag lovar att du kommer känna dig mer levande än innan 😉

Puss puss! Kenzie

[nggallery id=18]