Har du tillräckligt med sex?

Ny vecka – det är sådan otroligt stor skillnad på att ta sig hem en vardagsmorgon. Redan kl 07:00-7:30-tiden är det rusningstrafik- massvis av människor på tunnelbanan som är på väg till arbete och skolor, folk är stressade och fantastiskt otrevliga dessutom! Till skillnad när man tar sig hem en lördag eller söndag morgon samma tid. Knappt några bilar ute- någon enstaka människa ute på gatorna och det är helt tyst. Älskar det! Undrar om det har med sexlivet att göra? Jag tror folk har på tok för lite sex! Eller är dåliga på att tillfredsställa sig själva. Har skrivit om det förut- mer orgasmer och mer sex. Det gör så otroligt mycket med hur vi mår och känner oss. Jag tror på riktigt att folk blir bittra – hormoner som serotonin, melatonin och oxytocin uteblir och gör oss både mer stressade och lättirriterade. Kanske är det så att fler är lediga till helgerna och kan slappna av och ”hinner” ha sex med sin partner- och har man ingen fast partner ser man till att träffa någon för kvällen. Sedan kommer en ”jobbvecka” och man koncentrerar sig på det vi gör bäst – jobbar, slutar roa sig och prioriterar bort oss själva. Jag tror garanterat att detta leder till att folk är så otroligt stressade och otrevliga på mornarna.  

Har du tillräckligt med sex? 

Jag älskar ju just det här med att komma hem på morgonen, ta en lång varm dusch. Tvåla in hela kroppen och njuta av det varma vattnet som rinner mellan mina ben…Ofta har jag en fantasi som gör mig extra sugen. Kan vara på någon speciell situation eller en man jag fantiserar om. Låtsas att det är hans händer som får mig att komma innan jag somnar…och kanske förverkligar jag fantasin senare på eftermiddagen när jag vaknat 😉 

Har du tillräckligt med sex? eller ser du till att gör det skönt för dig? Ibland behöver man lite hjälp med fantasin. Då är det ett ypperligt tillfälle att besöka våra galet sexiga tjejer här på Club KINO. Jag lovar att vi kommer få dina sinnen igång 😉

Ses snart!  Puss Kenzie! 

Har du tillräckligt med sex?