Igår natt hade jag några riktigt härliga timmar i vårt Kinky-rum, tillsammans med en man som älskade att vara undergiven. Jag hade tagit på mig mina allra mest dominanta och mest kinky underkläder jag har. Ett par lårhöga svarta lackstövlar med snörning och riktigt höga klackar, ett par svarta spets-string med hål för knull-hålet, ett tight läderkoppel-halsband och över det en genomskinlig svart och tight spetsklänning (som snabbt åkte av, på mina order såklart) Jag band honom, piskade honom med en hård och bestämd piska, lät honom inte prata utan lov och tog honom helt i mitt våld. Jag tände några stearinljus och lät det varma stearinet ringla över hans fastbundna kropp och klev upp på hans rumpa och syltade ner klacken på stöveln riktigt hårt så det blev röda märken i den mjuka skinkan….

 

XOXO

sandy