Golden Shower – precis så härligt som det låter. Jag älskar att kissa på eller bli kissad på. Det är något riktigt förbjudet i det som gör att jag verkligen går igång på det. Kanske har det även med förnedring att göra?

När jag började experimentera med kiss så gjorde jag och en partner det i duschen. Där man kunde skölja av det med det samma. Vi testade att kissa på lite olika kroppsdelar på varandra. Började med en fot, fortsatte med rumpan och så vidare. Jag gillade det så mycket att själva avsköljningen tog udden av njutningen och vi flyttade in kissandet i sovrummet.

Min favorit är att sitta på hans bröst, bli pullad och sen när jag ska komma bara släpper jag loss allting. Det är en salig blandning av kiss och orgasm. Mmmm, så läckert! Jag njuter även av att kissa på hans kön. Det brukar uppskattas. Det kittlar och blir varmt och skönt på hans stånd. Och, har han inte redan stånd får han det definitivt när du urinerar på honom. När jag blir kissad på gillar jag helt klart rumpan bäst. Särar jag på benen droppar det ner mellan mina skinkor och ner mot musen. Härligt varmt och ångande kiss.  han får gärna stå över mig och inte säga till när det ska ske. Att det helt plötsligt bara kommer, är hett och sexigt. Som en spännande överraskning.

Något jag ännu inte testat är att bli kissad i munnen. Någon dag ska jag ta mod till mig och testa om det är så uppkåtande som jag tror att det är. Ska jag svälja eller inte svälja? vad tycker ni? Kanske låta det istället rinna ut genom munnen, och låta det droppa ner på brösten….

Golden shower – något för dig?

 

golden shower

XOXO

Sandy