Då är vi inne i 2017! Ett par dagar sedan självaste Nyårsafton och jag får lov att önska dig en God fortsättning! Hoppas att dagen till ära avslutades bra och har startat på bästa möjliga vis! Vår kväll började lugnt som väntat, så vi hann äta av en uppdukad härlig buffé och skåla tillsammans till tolv slaget! Inte allt för långt efter att fyrverkerierna tystnat exploderade det med partyglada herrar som ville avsluta 2016 och påbörja 2017 på bästa möjliga vis! Kul att ni väljer att komma hit dagar som dessa! 

Fokus på det nya året! Mer striptease åt folket! Jag tycker det är lika roligt varje gång man pratar med någon gäst som inte varit här tidigare, som inte haft en aning  om att vi finns. Eller, förstå mig rätt, det är ju egentligen väldigt trist att vi som har funnits sedan 1989, inte är en självklar slutdestination (eller början) på en utekväll! Som att strippklubbar hör till den förbjudna världen på 70-talet då svartklubbar ägde rum i var och vart annat hörn. Det finns inte jättemycket strippklubbar i Sverige- men, vi finns! Och i Sverige idag är det inget man ”måste” göra för att försörja sig. Tvärt om. Detta är tjejer som älskar sina kroppar, att få göra sig i ordning, att få bli den man vill vara för en kväll, handla sexiga och snygga outfits. Att få vara så kvinnlig man någonsin kan vara, dansa och bli åtrådd. Många tränar även poledance på sin fritid, dels för att kunna ge en bra show- men också för att det faktiskt är en träningsform som just tar fram mycket kvinnlighet. Jag tror det finns många som skulle må bra av lite mer striptease! 

(Lite bilder från självaste nyårsafton! Det bjöds på en härlig nyårsbuffé, trevligt sällskap- och ett par trevliga gentlemän stannande till och fick vara med på bild 🙂 )

Så- mer striptease åt folket 2017! Ju mer Du kommer hit, ensam eller med vänner, desto vanligare blir det och bort med tanken om att det skulle vara ”dåligt”. Även om tanken att det är lite ”förbjudet” kanske lockar… 😉 Utomlands är det standard med strippklubbar!

Vi älskar det vi gör, och vi har sjukt kul! Så hoppas att vi ses en hel del framöver! 

God fortsättning! 

Puss! Kenzie