Skönhet är ett välkänt begrepp för oss alla och en ideal att sträva efter. Antingen ska man vara vacker själv eller omringad av det vackra! Det är väl ingen som blir förvånad över hur framgångsrik och mångfacetterad skönhetsindustrin är! Dem som påverkas mest är nog ändå kvinnor! Ni har väl sett tusentals memes som jämför en kvinnas skönhetsprodukter och en mans. Där mängden av hår, hud, ansiktsprodukter och alla andra möjliga krämer och kurer är helt orimlig. Samtidigt som mannen har en enda som motsvarar alla dessa och gärna diskar och smörjer skorna med den. Visst är det en otrolig överdrift och många män liksom kvinnor är måna om sitt yttre! Just det yttre gör inte en person genuint vacker.

genuint vacker

När man tittar på människor eller bilder som föreställer människor kan många framstå väldigt vackra. Jag tror dock, och hoppas att majoriteten håller med mig om att skönhet som begrepp är vidare än så, att det inte enbart begränsas till just det yttre! Jag är omringad av otroligt många vackra kvinnor i min vardag, vart jag än kollar på Club Kino så finns det ögongodis. Hade skönhet enbart varit en människans yta hade det varit riktigt svårt för våra gäster att välja ut sina favorit tjejer. Dessutom skulle många av er byta sin favorit till en ny favorit vid varje besök. Så är det dock inte. De flesta av er är väldigt konsekventa i sina val.

Hur kommer det sig? Hur hittar ni den som i era ögon är genuint vacker?

genuint vacker

För att jag ska tycka om en persons yttre måste denna person ha ett fint inre, det går inte annars. Det fula inre orsakar störningar i min hjärna som gör den vackraste människan till världens fulaste! Så är det nog för flesta människor, vill jag tro! Besök oss på Club KINO och hitta en genuint vacker tjej eller ett par stycken!

Puss Lex

genuint vacker