Känns som att sommaren är över och hösten är här! Ska man tro väderprognoserna så har vi i alla fall ett par veckor kvar av värme blandat med regn! Vilken sommar vi har haft! Jag har hunnit vänja mig vid att Sverige är ett tropiskt land med 30 graders värme året runt! Snacka om chocken när kylan kommer? Vem ska ge mig värme då? Det finns många därute som tycker om hösten och vintern. Dessa människor trivs i varma kläder och att mysa med en kopp varm dryck under täcket! Jag kan säga att jag inte är en av dem! Det är bland annat ni kära män som ska ge mig kroppsvärme i flera månaders tid! Kan tycka att höstens färger och vinterns frusna landskap blir fina på mitt Instagram flöde MEN det räcker med en dag för att få till bra bilder!

Ge mig sommar året runt

I en perfekt värld skulle jag aldrig behöva uppleva kyla! Jag skulle inte äga några andra kläder än färgglada sommarplagg, inga varma skor, inga jackor! Från alla mina fönster skulle jag se stranden och oceanen och så skulle jag både somna och vakna till ljudet av vågorna! Tänk er att vakna upp med en simtur, avsluta joggingrundan med ett svalkande bad? Helt gudomligt enligt mig! En vacker dag ska jag ge mig själv den möjligheten och under tiden försöka resa så mycket som möjligt för att stilla det behovet en aning!

Det finns även fördelar

Drömmar kanske inte alltid kan vara en verklighet! Ibland behövs dem för att motivera oss, för att avlasta hjärnan och komma bort! Jag kan vara ärlig och säga att värmen gör mig lat! Jag har delvis försummat gymmet och vardagsmotionen ska man inte ens nämna! Därför är det skönt nu när det har blivit lite svalare, det ger mig möjligheten att vara aktiv, att sköta kosten och ta hand om min kropp och själ! Nu är det slut på dålig mat, bubbel och allt som ledighet innebär! Ge mig kurslitteratur, rutiner, stress och tentor! Jag är redo för några månaders grå och kall vardag!

Puss Lex