I morgon är det fredag och det betyder så klart fredagsmys. Även om mitt fredagsmys inte består tacos eller chips (fast det gör det ganska ofta, om jag ska vara helt ärlig. Jag älskar mat!) så är det helt klart veckans höjdpunkt. Fredagen är den dag då jag verkligen tar hand om mig själv, på alla sätt och vis 😉

På fredagar brukar jag fixa naglarna, göra hårinpackning, peela kroppen, vaxa musen – ja allt som behövs inför en intensiv jobbhelg och vecka. Fredagarna är alltså min egna dag, där jag är i fokus. Då mitt jobb går ut på att visa upp mig och behaga andra så är det superviktigt att jag är fin och fräsch. Både för er och för min skull.

När jag väl är klar med att få kroppen i toppskick så är det dags för mitt alldeles speciella fredagsmys som består av en skön dildo, en orgasmgel och privata filmer jag fått skickat till mig av diverse heta män. Där de gör det skönt för sig själva, och självklart tänker på mig.

 

fredagsmys

En orgasmgel är en gelé som jag smörjer på klitoris och som ökar blodflödet som i sin tur ger mig mer intensiva orgasmer. Och, det brukar bli riktigt intensiva. Det brukar sluta med att jag stönar, skakar och skriker i högan sky. Sååååå skönt!

Jag lägger mig i sängen eller soffan och bara njuter och tar hand om mig själv, i flera timmar.

I love fredagsmys!

Dessa orgasmfester brukar resultera i hunger så jag avslutar fredagskvällen med en stor tallrik pasta och ett gott glas rött vin. Sen är jag redo för en intensiv helg på jobbet. Visst låter det härligt?

Hur brukar dit fredagsmys se ut? Chips och fotboll kanske? 😉 Vi tjejer på Club KINO tycker ju självklart att vi ska få vara ditt fredagsmys, varje fredag. Vi både smakar och ser ut som godis så kom och mys med oss!

XOXO

Sandy