Hej kåtisar. Fredag är min absoluta favoritdag. Det är början på helgen och helg betyder som oftast snuskiga nöjen. Helg innebär ju att folk slappnar av, har kul, har mer sex, har one night stands, onanerar mera, klär upp sig, har höga klackar, förför varandra och en massa mera.

Själv blir jag alldeles extra våt och kåt när det är fredag. Blir pirrig av förväntan inför helgens smörgåsbord av sexuella eskapader.

Det börjar egentligen redan torsdag kväll – det börjar sippra så smått i trosan när jag tänker på hur frigjorda folk blir under helgen. Och sipprar det måste jag göra någonting åt det så då tar jag fram min lille vän Womanizer som suger min pulserande lilla klitta.

Och, idag är det ju fredag och jag är så redo för en natt med sexiga tjejer, en massa härliga män, sköna bubbelbad, upphetsande lapdance och erotisk massage. För om sanningen ska fram så blir alla flickor här på Club Kino extra våta på fredagar. Vi får till och med byta trosor i tid och otid då de blir allt för blöta, men det får vara vår lilla hemlis 😉

Fredag och kåt? – kom och bli upphetsad tillsammans med mig!

 

Fredag och kåt

Kom och mys med mig i natt…

XOXO

Sandy