Hej lovers. Jag sitter här hemma och är ledig och läser om förhistoriskt sex. Jag kom in på det när jag googlade annorlunda sexställningar (vill ju prova ALLT!) Visste ni att de förr i tiden hade sex på sätt som är olagliga idag? Det låter otroligt spännande tycker jag! Det måste ju vara snuskigt, kinky, kanske lite farligt men ändå njutbart?!

Jag ser framför mig hur en het Neandertalare har brutalt och hett sex med mig innan han ger sig ut på jakt. Hur han drar mig i håret och nästan pumpar sönder mig med sin breda och muskulösa kropp.

förhistoriskt sex

I det gamla Egypten var det vanligt att ha sex till höger och vänster (med både män och kvinnor) och kvinnor arbetade ofta nakna i hettan. (Jag blir våt bara av att tänka på det. Får härliga bilder på näthinnan) På banketter hade de till och med strippor. Unga flickor som underhöll männen, nakna. Oh la la! Jag känner mig nästan lite förnäm nu. Strippa som jag är!

Vad hände sedan? Varför blev vi helt plötsligt så pryda efter att ha varit sexgalna? Varför blev sexualitet och nakenhet något tabubelagt? Det hände, lärde jag mig i dag. under medeltiden. Det blev syndigt att njuta och ”missionären” var den enda ställningen som accepterades i kristendomens Europa.  Tråkigt nog.

Jag tror annars att utvecklingen av sex hade varit fantastisk om människan redan tidigt låg med varandra på innovation och snuskiga sätt. Tänk om det hade varit naturligt och vanligt att gå och knulla på lunchen istället för att äta mat. ”Fast sex”-ställen i stället för Fast food-ställen 😉 Det hade varit något det. Min fantasi skenar iväg nu.

Förhistoriskt sex

 

Under 1600-talet trodde man att riktigt attraktiva kvinnor var häxor som förhäxat männen som blivit kära i dem. Hade vi tjejer på Club Kino levt då hade vi alla blivit brända på bål, så sexiga och snygga som vi är 😉

XOXO

Sandy