Friyay!! Visst älskar man fredagar?! Många av er är ute på AW i kväll och varför inte komma sen och fira in helgen med oss?

fira in helgen med oss

Fira att du är ledig i morgon (de flesta av oss i alla fall) och kan sova till långt in på eftermiddagen om du vill?’ Vi har öppet till 07 och när du väl är här kommer du inte vilja gå hem så en sovmorgon kommer sitta fint efter en lång och het natt med våra flickor. Själv älskar jag vår jacuzzi så jag hoppad att någon vill mysa med mig i den ikväll. Varma bubblor som smeker min kropp samtidigt som kalla bubblor fuktar min strupe, tillsammans med en  härlig man som bara har ögon för mig. Låt mig bli din för i natt!! Unna dig själv mig i fredagspresent! Har jag tur har du tid för mig hela natten så vi verkligen hinner njuta av varandra.

Fira in helgen med oss på Club Kino!

 

Jag fullkomligt älskar fredags-stämning. Folk slappnar av, öppnar upp sig mer, blir gladare och tar för sig mer. Många blir säkert dessutom kåtare. Jag tror det beror på att man som sagt slappnar av och glömmer vardagsstressen. Blir du mer upphetsad när det är helg? Jag är ju alltid kåt men just fredagar och helg gör mig extra våt. Om det nu går 😉 Jag borde ha trosor på mig under helgen så det inte rinner längs med benen. Ooops!

Vi ligger så centralt att det alltid är lätt att ta sig hem när tröttheten smyger sig på. Tunnelbana finns runt hörnet och taxibilar finns lättillgängliga hela natten.

Bjud med kollegorna hit eller ursäkta dig och smit i väg hit, all alone. Oavsett vad så finns vi här för er/dig.

Nu ska jag ta börja göra mig klar inför en ny spännande natt på Club Kino. Jag börjar med att vaxa musen. En len mus skänker nämligen stor glädje, det är mitt motto 😉

XOXO

Sandy