Hej snyggingar! Då var jag tillbaka i Stockholm och på Club Kino efter ett par härliga dagar i Barcelona! Borta bra men hemma bäst! Var så härligt att komma ut från Arlanda och andas in den svenska luften! Har saknat klubben, tjejerna och er! Jag är rätt överväldigad av intryck, känslor och upplevelser som jag måste smälta in! Därför bjuder jag på ett inlägg om favoritrum med lite mindre text och fler bilder än vanligt! Njut!

Luna och jag har inte samma favoritrum, hennes är den ni ser på bilden längst upp. Det rummet kallar jag för ”safari rummet” och Luna har nämnt om den till ”Buddha rummet”. Mitt absoluta favoritrum är den med runda sängen och spegeln i taket. Jag älskar att se min och gästens nakna kroppar tätt intill varandra ;). Trots våra skillnader så har vi massa likheter också. Luna och jag båda älskar scenen och dansen! Vi älskar att visa upp oss och förföra er, tills ni spricker av kåthet!

favoritrum

Favoritrum

Mitt favoritrum ser ni ovan 😉 Får jag min vilja igenom så är det där ni hittar mig mestadels av tiden! Hade ingen aning om vad jag skulle skriva om idag! Så kom Luna och frågade om jag ville fota henne och klart att jag ville det! Frågade på skämt om hon ville posera naken vilket hon inte hade något emot! Sedan hade vi så svårt att välja vilket av våra 8 privatrum vi skulle fota i! Så jag föreslog att vi gör en guidad tur med hjälp av bilder!

Passade så bra med Lunas nakna kropp då kläderna åker av direkt när man hamnar nere på privatrum! Som jag skrev i mitt förra inlägg så är det lättare att vara naken inför någon än att bekänna sina hemligheter för någon! Utöver det så är en naken kropp hundra gånger bättre än med kläderna på! Ingen av oss föddes påklädda och inte uppfanns kläderna av naturen! Det var människans uppfinning och kanske inte den allra bästa! På riktigt det enda positiva med klädesplagg är att man kan ta av dem!

Hönan eller ägget?

Ni vet hur psykologer har kämpat med frågan ”arv eller miljö” hur länge som helst? Än idag är det ytterst oklart om det var hönan eller ägget som  kom först. Samma sak gäller strippor, ser ni oss på stan är vi vanliga tjejer. Eventuellt med en bättre hållning och skinn på näsan! Annars är det ingenting som antyder på vårt yrke, många män går förbi helt ovetandes! Så fort vi stiger in på Club Kino och byter om sker det en markant förändring. Lite i stil med Dr. Jekyll & Mr Hyde. Miss Hyde i klackskor och string?

Privatrummen är världsbäst för att utforska sin sexualitet! Jag har förvånat mig själv genom åren! Mycket av det som har kommit fram visste jag inte att jag hade i mig! Man skulle kunna tänka sig att ett rum är ett rum. Fyra väggar, golv, tak och inredning.

Så enkelt är det inte! Inredningen, belysningen och färgerna gör så mycket för sinnesstämningen! Vissa rum är ljusare och andra lite mörkare. Vissa möbler går i röda toner, andra i guldiga! Finns vita rum och svarta rum! I varje rum har vi dessutom brinnande stearinljus! Inredningen är genomtänkt in i minsta detalj! Frågan är om det är rummen som väcker liv i olika karaktärer eller om det är vi tjejer som har dessa inom oss? Vad tror ni hönan eller ägget? Skulle jag ha utforskat min sexualitet lika mycket om inte Kino fanns i mitt liv?

Vad är ditt favoritrum och hur vill du att jag ska vara när vi går ner dit tillsammans? Du som aldrig har varit hos oss, vill du också få en naken guidad tur fast i verkligheten? Ni är välkomna att titta förbi och utforska alla våra rum med er favorittjej och skapa minnen tillsammans!

Puss Lex