Åh, vad skönt det har varit med helg. Jag har bara tagit det lugnt och tagit hand om mig själv. Jag har varit ledig i hela 3 dagar och det är egentligen allt för länge. Nu längtar jag tillbaka till jobbet.

Ledighet i all sin ära men efter bara ett par dagar saknar jag mina söta kollegor, er gäster, dansen och allt spännande som händer under nätterna här på Club KINO. Mitt eget lilla paradis.

Jag satt förresten och pratade med en väninna härom dagen och jag berättade att jag brukar smita in i omklädningsrummet och onanera minst en gång per arbetspass. Hon tappade nästan hakan och trodde inte sina öron. Men det kan man väl inte, sa hon och tyckre nog att jag var lite skum?

Det fick mig att fundera:

Får man onanera på jobbet?

Jag resonerar så här: man gör vad man vill med sina raster och så länge man inte gör någonting som går ut över andra borde onani i ett avskilt rum vara helt ok. Faktum är ju att orgasmer frigör endorfiner och ger en både energi och ett glatt humör så chefer borde faktiskt uppmuntra onani på jobbet 😉

Jag anser nämligen att onani är det mest naturliga i världen – oavsett var man gör det. Så länge det är privat, så klart.

 

får man onanera på jobbet

Vem vet, kanske kommer orgasm bli en del av friskvårdsbidraget på arbetsplatser i framtiden? I stället för massage. Det vore något det, eller hur!? 😉

Jag undrar hur många som skulle våga välja det och hur det skulle gå till? För några år sedan fanns det faktiskt en underlivs-massör i Köpenhamn. Han masserade kvinnors underliv på ett speciellt sätt och självklart kom de. Han menade att orgasmer har en massa hälsofördelar, vilket han har helt rätt i. Tyvärr fick han inte fortsätta sitt arbete. Vilka tråkmånsar det finns.

Om någon frågar mig igen: får man onanera på jobbet, kommer jag helt klart säga JA!

XOXO

Sandy