Fantisera, sukta och längta

Med endast några veckor kvar utav år 2020 är det läge att göra det allra bästa vi kan för att kunna ha något härligt att se tillbaka till! Året som många av oss fick lägga en del planer åt sidan, och framförallt lära oss att uppskatta det vi har istället för att bara fokusera på vad man vill ha! Vare sig det gäller materiella ting, resor eller annat! Har vi någonsin fantiserat så mycket om intima möten, suktat efter närhet och längtat efter kramar så mycket som detta år? Nätterna gör oss ofta påminda om vad vi saknar, kanske är det just då vi börjar fantisera, sukta och längta efter mer! 

Fantisera, sukta och längta

Nattlivet har alltid lockat!

Tro mig, här har många fantasier tagits vid, kanske infriats men framförallt skapats! Och ä det egentligen så konstigt? Välkommen in till en värld som andas glamour, spänning och erotik! Nattlivet har alltid lockat! Kanske har vi en förmåga  att tänka, fantisera och göra sådant vi inte tillåter oss själva att göra på dagarna när vardagen tar för mycket tid? Kanske är det om nätterna våra behov och begär gör sig påminda för att skapa drömmar om en fantasivärld vi önskar vara i, om så bara för en stund. En önskan att fly verkligheten till ren njutning där vi kan glömma allt annat!

 

Fantisera, sukta och längta
Fantisera, sukta och längta

Som att ha en egen hemlighet

Vanliga fantasier som att ha sex med någon av samma kön eller sex med fler samtidigt är eggande, det gör oss kåta och hjälper oss att komma snabbt när vi tillfredställer oss själva. Kanske någon speciell person. Har ni fantiserat så mycket om någon så ni nästan upplevt det verkligt, eller drömt om den för att  sedan träffa personen i fråga bara någon dag efteråt? 😉 Det är som att ha sin egen hemlighet, vågar jag se personen i ögonen utan att den ska förstå att vi haft vilt sex mina drömmar? 😉 Vi behöver fantisera, sukta och längta! Det gör under för sköna stunder med galna orgasmer antingen med sig själv eller med en partner (eller fler) 😉  

Fantisera, sukta och längta

Njut av dina fantasier!

Kanske finns fantasier om att bli smiskad eller  bunden? Bli urinerad på eller trampad på? Det finns egentligen inga gränser för hur långt en fantasi kan gå, eller hur grov den får vara (Sålänge ingen tar skada av den givetvis). Det härliga med just fantasier är att de är våra egna. Med eller utan gränser. Så fantisera, sukta och längta. Tillåt dig att njuta av dina fantasier, testa att infria någon och se om det är lika upphetsande i verkligheten! 😉

Vi fortsätter att hålla öppet från klockan 21:00 varje kväll! 🙂 Här är det omöjligt att inte börja fantasiera om alla våra sexiga tjejer som finns på plats varje natt! 

Puss kenzie